Giriş Kayıt
Geoff Johns

Geoff Johns (45)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Geoff Johns, 25 Ocak 1973 Detroit, Michigan, ABD doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. İntihar Timi: Gerçek Kötüler (2016), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016), Wonder Woman (2017), Yeşil Fener (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1973
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Fener Birliği
2020 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
2020 Aksiyon Yapımcı    
2019 Aksiyon Senarist    
2018 45 Aksiyon Yapımcı
Senarist
   
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   

Justice League: Adalet Birliği
2017 44 Aksiyon Yapımcı 6.9 190,692
2017 44 Aksiyon Yapımcı 7.5 374,469
2016 Animasyon Senarist 7.9 919

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 43 Aksiyon Yapımcı 6.1 463,629

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 43 Aksiyon Yapımcı 6.6 521,228
2016 43 Aksiyon Senarist 8.0 700,146

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 43 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 604
2014 Aksiyon Senarist 8.0 241,946

Adalet Birliği: Savaş
2014 41 Animasyon Senarist 7.2 13,685
2014 Aksiyon Senarist 9.2 8,397
2013 40 Belgesel Oyuncu 6.9 857

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 40 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.1 22,766

Superman Brainiac'a Karşı
2013 Animasyon Senarist 6.7 8,911

Ok
2012 Aksiyon Senarist 7.8 350,591
2012 39 Animasyon Yapımcı
Senarist
   

Yeşil Fener
2011 38 Aksiyon Yapımcı 5.6 239,411

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 38 Animasyon Senarist 6.9 7,256

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Çeşitli 8.2 4,131
2010 37 Animasyon Senarist    

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Çeşitli 8.7 22,615
2010 37 Belgesel Oyuncu    
2009 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.2 475

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Senarist 7.3 5,695
2006 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
2006 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.5 4,349
2001 Animasyon Senarist 7.8 35,547
2001 Macera Senarist 7.5 103,872

Cehennem Silahı 4
1998 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 137,173

Komplo Teorisi
1997 24 Aksiyon Çeşitli 6.7 82,893
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018