Giriş Kayıt
Geoff Johns

Geoff Johns (45)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Geoff Johns, 25 Ocak 1973 Detroit, Michigan, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Deadpool (2016), The Flash (2014), Blade: The Series (2006), (2012) Ok (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1973
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Fener Birliği
2020 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
2020 Aksiyon Yapımcı    
2019 Aksiyon Senarist    
2018 45 Aksiyon Yapımcı
Senarist
   
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   

Justice League: Adalet Birliği
2017 44 Aksiyon Yapımcı 6.7 251,745
2017 44 Aksiyon Yapımcı 7.5 411,550
2016 Animasyon Senarist 7.8 1,002

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 43 Aksiyon Yapımcı 6.1 477,998

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 43 Aksiyon Yapımcı 6.6 533,247
2016 43 Aksiyon Senarist 8.0 730,224

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 43 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 604
2014 Aksiyon Senarist 8.0 248,919

Adalet Birliği: Savaş
2014 41 Animasyon Senarist 7.2 13,685
2014 Aksiyon Senarist 9.2 8,397
2013 40 Belgesel Oyuncu 6.9 857

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 40 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.1 22,766

Superman Brainiac'a Karşı
2013 Animasyon Senarist 6.7 8,911

Ok
2012 Aksiyon Senarist 7.7 356,404
2012 39 Animasyon Yapımcı
Senarist
   

Yeşil Fener
2011 38 Aksiyon Yapımcı 5.6 242,362

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 38 Animasyon Senarist 6.9 7,256

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Çeşitli 8.2 4,131
2010 37 Animasyon Senarist    

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Çeşitli 8.7 23,440
2010 37 Belgesel Oyuncu    
2009 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.2 475

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Senarist 7.3 5,695
2006 Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
2006 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.5 4,486
2001 Animasyon Senarist 7.8 35,966
2001 Macera Senarist 7.5 104,861

Cehennem Silahı 4
1998 25 Aksiyon Çeşitli 6.6 138,449

Komplo Teorisi
1997 24 Aksiyon Çeşitli 6.7 83,606
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (17,768) La casa de papel (3,336) Into the Badlands (2,605) Supernatural (2,299) Legion (2,172) Krypton (2,161) Fear the Walking Dead (1,884) The Flash (1,863) Gotham (1,614) The Big Bang Theory (1,567)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018