Giriş Kayıt
Erik Johansson

Erik Johansson (38)


Oyuncu

Erik Johansson, 23 Şubat 1979 doğumlu oyuncu. Vadelmavenepakolainen (2014), Nobel'in Vasiyeti (2012), Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko (2001), Blå ögon (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1979
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 35 Komedi Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 6.8 623
2014 35 Komedi Oyuncu 6.2 807

Yunanistan Macerası
2012 33 Komedi Oyuncu 4.0 1,093
2012 33 Suç Oyuncu    
2012 33 Suç Oyuncu    
2012 33 Suç Oyuncu    
2012 33 Suç Oyuncu    
2012 33 Suç Oyuncu    

Nobel'in Vasiyeti
2012 33 Dram Oyuncu 5.9 2,179
2010 31 Dram Oyuncu 6.6 2,441

Fırtınanın Gözü
2009 Suç Oyuncu 5.8 569
2008 Suç Oyuncu 6.4 386
2007 28 Komedi Oyuncu 5.0 1,497
2007 28 Komedi Oyuncu 4.6 323
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,332
2005 26 Suç Oyuncu 5.0 701
2001 22 Dram Oyuncu 6.0 443
2001 22 Aile Oyuncu 5.2 1,102
2000 21 Dram Oyuncu 6.6 78
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017