Giriş Kayıt
Zita Johann

Zita Johann (89)


Oyuncu

Zita Johann, 14 Temmuz 1904 Temesvar, Avusturya-Macaristan (now Timisoara, Timis, Romanya) doğumlu oyuncu. Ölmeyen Mumya (1932) yapımıyla biliniyor.20 Eylül 1993 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1904
Ölüm Tarihi: 20 Eylül 1993
Doğum Yeri: Temesvar, Avusturya-Macaristan (now Timisoara, Timis, Romanya)
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Belgesel Oyuncu    
1998 Belgesel Oyuncu 6.8 388
1940 36 Macera Oyuncu 6.1 2,192

Ölmeyen Mumya
1932 28 Dram Oyuncu 7.2 16,607
1931 27 Dram Oyuncu 6.3 213
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017