Giriş Kayıt
Eddie Jobson

Eddie Jobson (61)


Müzisyen, Müzisyen

Edwin Jobson, 28 Nisan 1955 Billingham, County Durham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen. "Nash Bridges" (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edwin Jobson
Doğum Tarihi: 28 Nisan 1955
Doğum Yeri: Billingham, County Durham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Perili Köşk
2003 48 Komedi Müzik 4.9 33,526

Ayı Kardeş
2003 48 Animasyon Müzik 6.8 74,689
2002 47 Komedi Müzik    
1999 Suç Müzik    
1977 22 Animasyon Müzik 7.0 88
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017