Giriş Kayıt
Eun-ji Jo

Eun-ji Jo (36)


Oyuncu, Görsel Efekt

Eun-ji Jo, 10 Şubat 1981 Güney Kore doğumlu oyuncu, görsel efekt. Ak-Nyeo (2017), Hedef (2014), Cariye (2012), (2010) Zevk Meselesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1981
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Eun-ji Cho
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,235
2016 Komedi Oyuncu 6.4 49
2015 Komedi Oyuncu 7.9 680
2015 Romantik Oyuncu 8.0 262
2014 33 Aile Görsel Efekt 6.2 3,150

Hedef
2014 33 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,210

Kaçak
2013 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 369

Ben Bir Katilim
2012 31 Aksiyon Oyuncu    

Cariye
2012 31 Dram Oyuncu 6.1 757

Petty Romance
2010 29 Komedi Oyuncu    

Zevk Meselesi
2010 Komedi Oyuncu 7.8 1,240

Ölüm Peşimizde
2009 28 Korku Oyuncu 5.0 406

Kız Arkadaşlar
2009 28 Komedi Oyuncu 5.3 45
2009 28 Dram Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2009 28 Komedi Oyuncu 6.5 155
2008 27 Komedi Oyuncu 6.0 140

Hayatımızın En Güzel Anı
2008 27 Dram Oyuncu 6.7 246
2007 26 Komedi Oyuncu 6.7 126
2007 26 Oyuncu    
2006 25 Dram Oyuncu 6.4 235
2006 25 Komedi Oyuncu    
2005 24 Komedi Oyuncu 6.5 86
2005 Oyuncu    
2005 24 Komedi Oyuncu 7.0 1,090

Venüs Hotel
2004 23 Dram Oyuncu 7.0 151
2004 Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 7.8 89
2002 21 Komedi Oyuncu 5.3 122
2002 21 Komedi Oyuncu 6.5 239
2002 21 Dram Oyuncu 5.4 127
2000 19 Dram Oyuncu 6.3 134
1998 17 Kısa Metraj Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017