Giriş Kayıt
Pankaj Jha

Pankaj Jha


Oyuncu

Pankaj Jha, oyuncu. Kadınsız Dünya (2003), Anwar (2007), Chalo Dilli (2011), (2009) Gulaal (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 7.7 155
2011 Komedi Oyuncu 3.1 70
2011 Komedi Oyuncu 6.8 2,431
2010 Suç Oyuncu 5.2 1,554
2010 Aksiyon Oyuncu 6.5 456
2010 Dram Oyuncu 4.2 1,073
2009 Suç Oyuncu 8.1 9,129
2007 Dram Oyuncu 2.2 1,394
2007 Dram Oyuncu 6.8 591
2006 Aksiyon Oyuncu 4.2 288
2005 Biyografi Oyuncu 6.7 7,292
2005 Suç Oyuncu 6.8 995

Kara Cuma (II)
2004 Suç Oyuncu 8.6 10,289
2003 Dram Oyuncu 7.1 1,455
2003 Dram Oyuncu 8.0 3,984

Kadınsız Dünya
2003 Dram Oyuncu 7.7 1,483
2002 Aksiyon Oyuncu 8.1 9,747

Muson Düğünü
2001 Komedi Oyuncu 7.4 19,711
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017