Giriş Kayıt
Reginald Jessup

Reginald Jessup (80)


Oyuncu

Reginald Jessup, 08 Şubat 1920 doğumlu oyuncu. The Signalman (1976) yapımıyla biliniyor.01 Şubat 2000 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1920
Ölüm Tarihi: 01 Şubat 2000
Diğer Bir İsmi: Reginald Jessop | Reginald D. Jessup
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
1984 64 Dram Oyuncu    
1980 60 Dram Oyuncu    
1979 59 Dram Oyuncu    
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,667
1959 39 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018