Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mary Jerrold

Mary Jerrold (77)


Oyuncu

Mary Allen, 03 Aralık 1877 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Queen of Spades (1949) yapımıyla biliniyor.03 Mart 1955 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary Allen
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1877
Ölüm Tarihi: 03 Mart 1955
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 72 Dram Oyuncu 7.4 900
1948 71 Dram Oyuncu 6.6 44
1946 69 Müzikal Oyuncu 6.0 133
1944 67 Savaş Oyuncu 7.1 1,231

Jamaica Hanı
1939 62 Macera Oyuncu 6.3 6,599
1935 58 Dram Oyuncu 6.3 519
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017