Giriş Kayıt
Mary Jerrold

Mary Jerrold (77)


Oyuncu

Mary Allen, 03 Aralık 1877 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Queen of Spades (1949), (1944) The Way Ahead (1944), (1933) Perfect Understanding (1933), (1935) The Tunnel (1935) gibi yapımlarla biliniyor.03 Mart 1955 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary Allen
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1877
Ölüm Tarihi: 03 Mart 1955
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 72 Dram Oyuncu 7.4 900
1948 71 Dram Oyuncu 6.6 44
1946 69 Müzikal Oyuncu 6.0 133
1944 67 Savaş Oyuncu 7.1 1,231

Jamaica Hanı
1939 62 Macera Oyuncu 6.3 6,599
1935 58 Dram Oyuncu 6.3 519
1933 56 Komedi Oyuncu 7.1 526
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017