Giriş Kayıt
David Jensen

David Jensen (50)


Oyuncu

David Jensen, 30 Aralık 1947 Logan, Utah, ABD doğumlu oyuncu. (1995) Tehlikeli Tür (1995), (1988) Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü (1988), (1992) Cesaretin Bedeli (1992), (1993) A Home of Our Own (1993) gibi yapımlarla biliniyor.29 Kasım 1998 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1947
Ölüm Tarihi: 29 Kasım 1998
Doğum Yeri: Logan, Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Jensen
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Western Oyuncu 6.5 275

Gergin Saatler
1996 49 Dram Oyuncu 5.0 264

Tehlikeli Tür
1995 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 64,789
1995 48 Western Oyuncu    
1993 46 Biyografi Oyuncu 7.0 2,307
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,654

Cesaretin Bedeli
1992 45 Dram Oyuncu 7.2 7,184
1991 44 Gizem Oyuncu    
1988 41 Animasyon Oyuncu    

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 41 Korku Oyuncu 5.9 32,724

Vadedilmiş Ülke
1987 40 Dram Oyuncu 5.7 1,007
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017