Giriş Kayıt
Barry Jenner

Barry Jenner (75)


Oyuncu

Barry Francis Jenner, 14 Ocak 1941 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.09 Ağustos 2016 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Barry Francis Jenner
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1941
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2016
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Korku Oyuncu 4.3 381

Başka Söze Gerek Yok
2013 72 Komedi Oyuncu 7.1 52,584
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,125

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 38,799

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,831
1989 Komedi Oyuncu 6.6 20,275
1988 47 Dram Oyuncu 6.1 1,638
1983 Dram Oyuncu 6.6 890

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,533
1981 40 Dram Oyuncu 6.1 3,401

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,356
Film Altyazıları
The Foreigner (8,773) The Mountain Between Us (5,506) Flatliners (5,388) Beyond Skyline (3,670) Stronger (3,633) Dunkirk (3,482) It (2,722) American Made (2,355) Kingsman: The Golden Circle (2,132) Victoria & Abdul (1,812)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017