Giriş Kayıt
Barry Jenner

Barry Jenner (75)


Oyuncu

Barry Francis Jenner, 14 Ocak 1941 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.09 Ağustos 2016 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Barry Francis Jenner
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1941
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2016
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Korku Oyuncu 4.3 381

Başka Söze Gerek Yok
2013 72 Komedi Oyuncu 7.1 53,773
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,386

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 40,676

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,831
1989 Komedi Oyuncu 6.6 20,870
1988 47 Dram Oyuncu 6.1 1,638
1983 Dram Oyuncu 6.6 890

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,609
1981 40 Dram Oyuncu 6.1 3,401

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,633
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018