Giriş Kayıt
Barry Jenner

Barry Jenner (75)


Oyuncu

Barry Francis Jenner, 14 Ocak 1941 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.09 Ağustos 2016 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Barry Francis Jenner
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1941
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2016
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Korku Oyuncu 4.3 381

Başka Söze Gerek Yok
2013 72 Komedi Oyuncu 7.1 51,067
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,772

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 36,153

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,730
1989 Komedi Oyuncu 6.6 19,276
1988 47 Dram Oyuncu 6.0 1,526
1988 Dram Oyuncu    

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,386
1981 40 Dram Oyuncu 6.1 3,401

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,909
Dizi Altyazıları
The Flash (6,784) Black Sails (4,810) Into the Badlands (4,203) Iron Fist (2,991) Vikings (2,239) Legion (2,220) Billions (1,998) Game of Thrones (1,771) Arrow (1,732) The 100 (1,654)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017