Giriş Kayıt
Barry Jenner

Barry Jenner (75)


Oyuncu

Barry Francis Jenner, 14 Ocak 1941 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. "Another World" (1964) yapımıyla biliniyor.09 Ağustos 2016 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Barry Francis Jenner
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1941
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2016
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Korku Oyuncu 4.3 381

Başka Söze Gerek Yok
2013 72 Komedi Oyuncu 7.1 51,908
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,991

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 37,523

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.6 1,798
1989 Komedi Oyuncu 6.6 19,859
1988 47 Dram Oyuncu 6.0 1,526
1983 Dram Oyuncu 6.6 890

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,468
1981 40 Dram Oyuncu 6.1 3,401

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,192
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017