Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Patty Jenkins

Patty Jenkins (45)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Patricia Lea Jenkins, 24 Temmuz 1971 George Air Force Base, Victorville, California, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist. Cani (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patricia Lea Jenkins
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1971
Doğum Yeri: George Air Force Base, Victorville, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen    
2016 45 Suç 6.1 1,374
2016 45 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2011 40 Komedi Yönetmen 7.7 7
2011 Suç Yönetmen 8.2 71,697
2004 Komedi Yönetmen 8.5 139,023

Cani
2003 32 Biyografi Yönetmen
Senarist
7.3 108,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017