Giriş Kayıt
Patty Jenkins

Patty Jenkins (46)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Patricia Lea Jenkins, 24 Temmuz 1971 George Air Force Base, Victorville, California, ABD doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu. Wonder Woman (2017), Cani (2003), (2004) Entourage (2004), (2011) The Killing (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patricia Lea Jenkins
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1971
Doğum Yeri: George Air Force Base, Victorville, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen
Senarist
   
2017 46 Aksiyon Yönetmen 7.5 374,469
2016 45 Suç 6.0 3,992

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 45 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2011 40 Komedi Yönetmen 7.7 7
2011 Suç Yönetmen 8.2 80,279
2004 Komedi Yönetmen 8.5 145,722

Cani
2003 32 Biyografi Yönetmen
Senarist
7.3 116,743
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018