Giriş Kayıt
Patty Jenkins

Patty Jenkins (46)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Patricia Lea Jenkins, 24 Temmuz 1971 George Air Force Base, Victorville, California, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist. Wonder Woman (2017), Cani (2003), (2004) Entourage (2004), (2011) The Killing (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patricia Lea Jenkins
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1971
Doğum Yeri: George Air Force Base, Victorville, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Aksiyon Yönetmen 7.9 229,710
2016 45 Suç 6.0 3,363
2016 45 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2011 40 Komedi Yönetmen 7.7 7
2011 Suç Yönetmen 8.2 76,026
2004 Komedi Yönetmen 8.5 142,914

Cani
2003 32 Biyografi Yönetmen
Senarist
7.3 113,168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017