Giriş Kayıt
Richard Jeni

Richard Jeni (49)


Oyuncu, Senarist

Richard John Colangelo, 14 Nisan 1957 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Maske (1994) yapımıyla biliniyor.10 Mart 2007 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard John Colangelo
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1957
Ölüm Tarihi: 10 Mart 2007
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 48 Müzik Senarist 6.1 1,043
2005 48 Belgesel Oyuncu 6.4 15,079
1997 40 Komedi Oyuncu 3.5 2,990
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,781

Maske
1994 37 Komedi Oyuncu 6.9 284,406
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Kuş
1988 31 Biyografi Oyuncu 7.2 9,122
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017