Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Roger Jendly

Roger Jendly


Oyuncu

Fribourg, Switzerland, Fribourg, İsviçre doğumlu oyuncu. Jonas qui aura 25 ans en l'an 2000 (1976), Espion, lève-toi (1982), (1980) Herkes Başının Çaresine Baksın (1980), (1990) Ripoux contre ripoux (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fribourg, Switzerland
Doğum Yeri: Fribourg, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Roger Jendely
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.3 156
1999 Oyuncu    
1991 Dram Oyuncu 6.6 43
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,421
1989 Dram Oyuncu 7.1 61
1988 Dram Oyuncu 6.8 409
1984 Suç Oyuncu 6.3 29
1982 Dram Oyuncu 6.6 572

Herkes Başının Çaresine Baksın
1980 Dram Oyuncu 7.1 2,251
1977 Dram Oyuncu 5.8 33
1976 Dram Oyuncu 7.7 806
1975 Suç Oyuncu 6.6 137
1974 Romantik Oyuncu 7.1 162
1973 Dram Oyuncu 7.8 39
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017