Giriş Kayıt
Dafne Jemersic

Dafne Jemersic (51)


Editör, Editör, Oyuncu

Dafne Jemersic, 26 Ağustos 1965 Zagreb, Yugoslavya [bugünkü Sırbistan] doğumlu editör, editör, oyuncu. Kruh in mleko (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Zagreb, Yugoslavya [bugünkü Sırbistan]
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 39 Macera Editorial Department
7.2 906
2002 37 Dram Editör 5.5 108
2001 36 Dram Editör 7.1 375
2000 35 Komedi Editör 5.6 560
1997 32 Suç Oyuncu 7.1 120
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017