Giriş Kayıt
Dorothy Jeakins

Dorothy Jeakins (81)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Dorothy Jeakins, 11 Ocak 1914 San Diego, California, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Neşeli Günler (1965), Genç Frankeştayn (1974), İz Peşinde (1969), Küçük Dev Adam (1970) gibi yapımlarla biliniyor.21 Kasım 1995 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1914
Ölüm Tarihi: 21 Kasım 1995
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüler
1987 73 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 5,572

Altın Göl
1981 67 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 22,294

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 67 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 17,473

Son Oyun
1979 65 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 3,838
1979 65 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,101
1978 64 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.0 1,175
1977 63 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 4,177
1975 61 Macera Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.2 3,916

Yakuza
1974 60 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.3 5,202

Genç Frankeştayn
1974 60 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.0 119,484
1973 59 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 1,047

Bulunduğumuz Yol
1973 59 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 17,220

Boksörün dünyasi
1972 58 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 5,448

Küçük Dev Adam
1970 56 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 27,803
1970 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,639

İz Peşinde
1969 55 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.4 34,777

Kiev’deki Adam
1968 54 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 894

Görünmeyen Düşman
1968 54 Western Kostüm Bölümü 6.8 1,568
1968 54 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.3 2,683

Parıltılı Gözler
1967 53 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 4,724
1967 53 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,626
1966 52 Dram Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
6.5 2,149

Neşeli Günler
1965 51 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.0 156,376

İguana Geceleri
1964 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 8,798
1964 50 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,223
1964 50 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 2,281
1962 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 1,292
1962 48 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 7.7 13,442

Tehlikeli Fısıltı
1961 47 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 10,558

Uygunsuzlar
1961 47 Dram Kostüm Bölümü 7.4 13,519

Gel Sevişelim
1960 46 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 5,156

Affedilmeyenler
1960 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 5,593
1960 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 8,284
1959 45 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,585

Karaağaçlar Altında
1958 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 853
1958 44 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.9 6,319

On Emir
1956 42 Macera Kostüm Bölümü 7.9 50,114
1956 42 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 5,063

Ask çesmesi
1954 40 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.3 2,211

Ateş Cehennemi
1953 39 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 729
1953 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 289

Vahşiler Pençesinde
1953 39 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.1 381

Titanik Faciası
1953 39 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 5,033
1953 39 Kara Film Kostüm Tasarımcısı 7.1 11,216
1952 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 716
1952 38 Gizem Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,601
1952 38 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.3 650

Harikalar Sirki
1952 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 9,953
1952 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 3,070
1952 38 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 702
1950 36 Dram Kostüm Bölümü 7.6 2,693

Samson ve Dalilâ
1949 35 Macera Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.8 5,027
1948 34 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 2,011
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017