Giriş Kayıt
Dorothy Jeakins

Dorothy Jeakins (81)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Dorothy Jeakins, 11 Ocak 1914 San Diego, California, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Neşeli Günler (1965), Genç Frankeştayn (1974), İz Peşinde (1969), Küçük Dev Adam (1970) gibi yapımlarla biliniyor.21 Kasım 1995 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1914
Ölüm Tarihi: 21 Kasım 1995
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüler
1987 73 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 5,572

Altın Göl
1981 67 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 22,762

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 67 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 17,875

Son Oyun
1979 65 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 3,838
1979 65 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,101
1978 64 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.0 1,175
1977 63 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.9 4,177
1975 61 Macera Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.2 3,916

Yakuza
1974 60 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.3 5,202

Genç Frankeştayn
1974 60 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.0 122,044
1973 59 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 1,047

Bulunduğumuz Yol
1973 59 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 17,720

Boksörün dünyasi
1972 58 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 5,775

Küçük Dev Adam
1970 56 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 28,170
1970 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,639

İz Peşinde
1969 55 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.4 35,371

Kiev’deki Adam
1968 54 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 894

Görünmeyen Düşman
1968 54 Western Kostüm Bölümü 6.8 1,568
1968 54 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.3 2,683

Parıltılı Gözler
1967 53 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 5,042
1967 53 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,626
1966 52 Dram Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
6.5 2,151

Neşeli Günler
1965 51 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.0 159,752

İguana Geceleri
1964 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 8,800
1964 50 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,254
1964 50 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 2,374
1962 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 1,374
1962 48 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 7.7 13,665

Tehlikeli Fısıltı
1961 47 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 11,256

Uygunsuzlar
1961 47 Dram Kostüm Bölümü 7.4 13,871

Gel Sevişelim
1960 46 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 5,156

Affedilmeyenler
1960 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 5,719
1960 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 8,284
1959 45 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,687

Karaağaçlar Altında
1958 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 853
1958 44 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.9 6,408

On Emir
1956 42 Macera Kostüm Bölümü 7.9 51,359

Beraber Yaşayalım
1956 42 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 5,063

Ask çesmesi
1954 40 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.3 2,211

Ateş Cehennemi
1953 39 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 729
1953 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 289

Vahşiler Pençesinde
1953 39 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.1 381

Titanik Faciası
1953 39 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 5,033
1953 39 Kara Film Kostüm Tasarımcısı 7.1 11,754
1952 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 716
1952 38 Gizem Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,699
1952 38 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.3 650

Harikalar Sirki
1952 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 10,097
1952 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 3,150
1952 38 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 702
1950 36 Dram Kostüm Bölümü 7.6 2,693

Samson ve Dalilâ
1949 35 Macera Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.8 5,144
1948 34 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 2,011
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017