Giriş Kayıt
Francesca Jaynes

Francesca Jaynes


Francesca Jaynes, Will (2017), Tipping the Velvet (2002), (2013) Yerçekimi (2013), (2004) Hemşire (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fran Jaynes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 7.0 1,681
2017 Dram Çeşitli 6.8 1,407

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Çeşitli 6.7 120,236

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 14,276

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Çeşitli 6.2 64,844

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 546,611
2014 Komedi Çeşitli 7.1 1,773

Muppets Aranıyor
2014 Macera Çeşitli 6.4 26,588

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Çeşitli 6.1 7,945

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 644,769

Austen Diyari
2013 Komedi Çeşitli 6.3 16,505

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Çeşitli 6.0 5,605

Büyük Umutlar
2012 Dram Çeşitli 6.4 10,535

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Çeşitli 6.2 215,286

Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 7.0 117,479

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 56,606

Yolculuk
2010 Komedi 7.0 18,838

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Çeşitli 5.8 243,207

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Çeşitli 6.5 334,051
2009 Dram Çeşitli 6.3 54,885

Düşes
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 66,998

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Çeşitli 6.8 9,365

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Çeşitli 7.4 303,922

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Çeşitli 6.6 347,714
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Çeşitli 6.7 354,541

Hemşire
2004 Suç Çeşitli 7.7 20,445
2004 Biyografi Çeşitli 6.6 9,915
2003 Biyografi Çeşitli    
2003 Dram Çeşitli    
2002 Suç Çeşitli 8.4 10,267
2002 Dram Çeşitli 8.0 5,675

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 257,968
1999 Komedi Çeşitli 6.1 296

Karmakarışık
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 10,112
1998 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017