Giriş Kayıt
Francesca Jaynes

Francesca Jaynes


Francesca Jaynes, Tipping the Velvet (2002), (2013) Yerçekimi (2013), (2004) Hemşire (2004), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fran Jaynes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Çeşitli 6.7 113,060

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 13,426

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Çeşitli 6.2 61,317

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 531,620
2014 Komedi Çeşitli 7.1 1,773

Muppets Aranıyor
2014 Macera Çeşitli 6.4 26,197

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Çeşitli 6.1 7,795

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 632,965

Austen Diyari
2013 Komedi Çeşitli 6.3 16,245

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Çeşitli 6.0 5,605

Büyük Umutlar
2012 Dram Çeşitli 6.4 10,347

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Çeşitli 6.2 212,265

Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 7.0 115,527

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 55,983

Yolculuk
2010 Komedi 7.0 18,712

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Çeşitli 5.8 240,805

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Çeşitli 6.5 329,343
2009 Dram Çeşitli 6.3 54,148

Düşes
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 65,920

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Çeşitli 6.8 9,365

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Çeşitli 7.4 299,986

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Çeşitli 6.6 342,850
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Çeşitli 6.7 347,902

Hemşire
2004 Suç Çeşitli 7.7 20,445
2004 Biyografi Çeşitli 6.6 9,915
2003 Biyografi Çeşitli    
2003 Dram Çeşitli    
2002 Suç Çeşitli 8.4 10,051
2002 Dram Çeşitli 8.0 5,675

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 253,893
1999 Komedi Çeşitli 6.1 296

Karmakarışık
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 10,112
1998 Dram Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017