Giriş Kayıt
Francesca Jaynes

Francesca Jaynes


Francesca Jaynes, Will (2017), Tipping the Velvet (2002), (2013) Yerçekimi (2013), (2004) Hemşire (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fran Jaynes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 6.5 408
2017 Dram Çeşitli 6.8 1,356

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Çeşitli 6.7 117,611

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 13,976

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Çeşitli 6.2 63,419

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 539,807
2014 Komedi Çeşitli 7.1 1,773

Muppets Aranıyor
2014 Macera Çeşitli 6.4 26,455

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Çeşitli 6.1 7,885

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 640,078

Austen Diyari
2013 Komedi Çeşitli 6.3 16,397

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Çeşitli 6.0 5,605

Büyük Umutlar
2012 Dram Çeşitli 6.4 10,443

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Çeşitli 6.2 214,052

Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 7.0 116,727

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 56,386

Yolculuk
2010 Komedi 7.0 18,838

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Çeşitli 5.8 242,230

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Çeşitli 6.5 332,137
2009 Dram Çeşitli 6.3 54,580

Düşes
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 66,557

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Çeşitli 6.8 9,365

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Çeşitli 7.4 302,324

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Çeşitli 6.6 345,719
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Çeşitli 6.7 351,871

Hemşire
2004 Suç Çeşitli 7.7 20,445
2004 Biyografi Çeşitli 6.6 9,915
2003 Biyografi Çeşitli    
2003 Dram Çeşitli    
2002 Suç Çeşitli 8.4 10,189
2002 Dram Çeşitli 8.0 5,675

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 256,305
1999 Komedi Çeşitli 6.1 296

Karmakarışık
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 10,112
1998 Dram Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017