Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Francesca Jaynes

Francesca Jaynes


Francesca Jaynes, Tipping the Velvet (2002), (2013) Yerçekimi (2013), (2004) Hemşire (2004), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fran Jaynes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Çeşitli 6.8 74,172

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 10,209

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Çeşitli 6.3 46,352

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 494,140
2014 Komedi Çeşitli 7.1 1,773

Muppets Aranıyor
2014 Macera Çeşitli 6.4 25,253

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Çeşitli 6.1 7,340

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 604,495

Austen Diyari
2013 Komedi Çeşitli 6.3 15,462

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Çeşitli 6.0 5,404

Büyük Umutlar
2012 Dram Çeşitli 6.4 9,763

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Çeşitli 6.2 205,321

Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 7.0 110,443

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 54,353

Yolculuk
2010 Komedi 7.0 17,762

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Çeşitli 5.8 234,252

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Çeşitli 6.5 317,542
2009 Dram Çeşitli 6.3 52,518

Düşes
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 63,720
2008 Dram Çeşitli 6.8 9,365

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Çeşitli 7.4 290,671

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Çeşitli 6.6 329,444
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Çeşitli 6.7 333,266

Hemşire
2004 Suç Çeşitli 7.7 20,445
2004 Biyografi Çeşitli 6.6 9,714
2003 Biyografi Çeşitli    
2003 Dram Çeşitli    
2002 Suç Çeşitli 8.4 9,580
2002 Dram Çeşitli 8.0 5,675

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 245,007
1999 Komedi Çeşitli 6.1 296

Karmakarışık
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 10,112
1998 Dram Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017