Giriş Kayıt
Francesca Jaynes

Francesca Jaynes


Francesca Jaynes, Tipping the Velvet (2002), (2013) Yerçekimi (2013), (2004) Hemşire (2004), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fran Jaynes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Çeşitli 6.7 105,059

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 12,717

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Çeşitli 6.2 58,724

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 521,625
2014 Komedi Çeşitli 7.1 1,773

Muppets Aranıyor
2014 Macera Çeşitli 6.4 25,780

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Çeşitli 6.1 7,483

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 625,283

Austen Diyari
2013 Komedi Çeşitli 6.3 16,056

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Çeşitli 6.0 5,605

Büyük Umutlar
2012 Dram Çeşitli 6.4 10,214

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Çeşitli 6.2 210,330

Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 7.0 114,251

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 55,572

Yolculuk
2010 Komedi 7.0 18,337

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Çeşitli 5.8 239,055

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Çeşitli 6.5 326,470
2009 Dram Çeşitli 6.3 53,769

Düşes
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 65,364

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Çeşitli 6.8 9,365

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Çeşitli 7.4 297,612

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Çeşitli 6.6 339,645
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Çeşitli 6.7 344,192

Hemşire
2004 Suç Çeşitli 7.7 20,445
2004 Biyografi Çeşitli 6.6 9,909
2003 Biyografi Çeşitli    
2003 Dram Çeşitli    
2002 Suç Çeşitli 8.4 9,923
2002 Dram Çeşitli 8.0 5,675

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 251,506
1999 Komedi Çeşitli 6.1 296

Karmakarışık
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 10,112
1998 Dram Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017