Giriş Kayıt
Francesca Jaynes

Francesca Jaynes


Francesca Jaynes, Tipping the Velvet (2002), (2013) Yerçekimi (2013), (2004) Hemşire (2004), (2013) Austen Diyari (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fran Jaynes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Çeşitli 6.8 86,573

Hain
2016 Suç Çeşitli 6.2 10,988

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Çeşitli 6.3 50,525

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 500,940
2014 Komedi Çeşitli 7.1 1,773

Muppets Aranıyor
2014 Macera Çeşitli 6.4 25,423

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Çeşitli 6.1 7,452

Yerçekimi
2013 Macera Çeşitli 7.8 610,100

Austen Diyari
2013 Komedi Çeşitli 6.3 15,626

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Çeşitli 6.0 5,404

Büyük Umutlar
2012 Dram Çeşitli 6.4 9,886

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Çeşitli 6.2 206,597

Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 7.0 111,505

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 54,683

Yolculuk
2010 Komedi 7.0 17,762

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Çeşitli 5.8 235,434

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Çeşitli 6.5 319,858
2009 Dram Çeşitli 6.3 52,791

Düşes
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 64,149
2008 Dram Çeşitli 6.8 9,365

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Çeşitli 7.4 292,489

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Çeşitli 6.6 332,604
2005 Biyografi Çeşitli 7.8 1,823

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Çeşitli 6.7 336,151

Hemşire
2004 Suç Çeşitli 7.7 20,445
2004 Biyografi Çeşitli 6.6 9,792
2003 Biyografi Çeşitli    
2003 Dram Çeşitli    
2002 Suç Çeşitli 8.4 9,683
2002 Dram Çeşitli 8.0 5,675

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli 7.1 246,681
1999 Komedi Çeşitli 6.1 296

Karmakarışık
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 10,112
1998 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017