Giriş Kayıt
Ricky Jay

Ricky Jay (69)


Oyuncu

Richard Jay Potash, 01 Ocak 1948 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Muhteşem Howard (2008), 007 James Bond: Yarın Asla Ölmez (1997), Vurgun (2001), İspanyol Mahkum (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Jay Potash
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1948
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Rickey Jay
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 67 Oyuncu 6.1 423
2012 64 Belgesel Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.6 55,713

Bloom Kardeşler
2008 60 Macera Oyuncu 6.8 43,778

Kırmızı Kuşak
2008 60 Dram Oyuncu 6.8 18,755

Muhteşem Howard
2008 60 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.5 11,942

Ocean's 13
2007 59 Suç Çeşitli 6.9 275,206
2007 Suç Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,610

Prestij
2006 58 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.5 946,802

Sihirbaz
2006 58 Dram Çeşitli 7.6 316,716

Son Günler
2005 57 Biyografi Oyuncu 5.8 19,033
2004 56 Macera Oyuncu 6.6 3,317
2004 Suç Oyuncu 8.7 73,048

Vurgun
2001 53 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.5 29,223

Gerdanlık
2001 53 Dram Çeşitli 6.1 4,470

Aşk Oyunları
2001 53 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 46,318
2000 52 Belgesel Oyuncu 7.2 280

Film Gibi Kasaba
2000 52 Komedi Oyuncu 6.8 18,494

Manolya
1999 51 Dram Oyuncu 8.0 254,180

Şapşal Kahramanlar
1999 51 Aksiyon Oyuncu 6.1 56,220

Komik Tuzak
1998 50 Macera Çeşitli 6.5 96,817

Ateşli Geceler
1997 49 Dram Oyuncu 7.9 202,308

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 158,003

İspanyol Mahkum
1997 49 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.3 18,835

Kongo
1995 47 Aksiyon Çeşitli 5.1 36,780
1995 47 Western Oyuncu    
1994 46 Komedi Çeşitli 8.8 1,407,462

Kurt
1994 46 Dram Çeşitli 6.2 46,133

Bayılırım Belaya
1994 46 Aksiyon Çeşitli 5.2 9,749
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 44 Komedi Çeşitli 6.0 9,986
1992 44 Aksiyon Oyuncu    

Şifreciler
1992 44 Komedi Çeşitli 7.1 46,174
1991 43 Suç Oyuncu 7.1 4,728
1988 40 Komedi Oyuncu 7.0 2,546

Tarikat
1987 39 Dram Çeşitli 6.1 4,581

Oyun Evi
1987 39 Suç Oyuncu
Çeşitli
7.3 16,736

Doğuştan Yetenekli
1984 36 Dram Çeşitli 7.5 36,649
1982 34 Dram Çeşitli 6.2 513
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017