Giriş Kayıt
Jean-Claude Jay

Jean-Claude Jay


Oyuncu

Jean-Claude Jay, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jean Claude Jay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.7 19

Köstebek
2011 Dram Oyuncu 7.1 161,882

Altıncı Kattaki Kadınlar
2010 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 5.1 351
2007 Komedi Oyuncu 7.3 5,216
2003 Komedi Oyuncu 6.0 563

Bambi'yi Kim Öldürdü?
2003 Gerilim Oyuncu 6.1 1,214

Yaz Kadar Soğuk
2002 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 6.9 1,827

Bakire Jeanne: Savaşlar
1994 Biyografi Oyuncu 7.4 437

Evdeki Tehlike
1985 Suç Oyuncu 7.2 1,029
1979 Suç Oyuncu 8.1 2,588
1979 Dram Oyuncu 6.3 309
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017