Giriş Kayıt
Faryar Javaherian

Faryar Javaherian


Sanat Yönetmeni, Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Senarist

Faryar Javaherian, sanat yönetmeni, kostüm tasarımcısı, kostümcü, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
Senarist
6.8 19
1998 Dram Set Dekoratörü 7.8 914

Leyla
1998 Dram Sanat Yönetmeni    
1995 Dram Sanat Bölümü 6.9 599
1993 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 384
1990 Dram Kostüm Bölümü 8.2 5,058
1986 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.9 958
Film Altyazıları
Passengers (8,697) Doctor Strange (4,334) Assassin's Creed (4,023) Arrival (2,966) Allied (2,789) xXx: Return of Xander Cage (2,617) Moana (1,900) Forushande (1,748) Hacksaw Ridge (1,747) Fences (1,538)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,723) Supernatural (8,521) Legion (8,327) Arrow (6,219) Black Sails (3,932) Vikings (3,908) Taboo (3,893) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,875) Suits (3,475) The 100 (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017