Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Stephen Jared

Stephen Jared


Oyuncu, Yapımcı

Stephen Jared, oyuncu, yapımcı. Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steven Jared | Stephen Jarred | Steven Jarred | St
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı    
2014 Dram Oyuncu 6.4 2,057
2013 Komedi Oyuncu 8.1 16,890
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,573
2012 Dram Oyuncu 6.2 892
2012 Belgesel 6.9 12

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Oyuncu 6.4 135,145
2008 Komedi Oyuncu 2.4 388
2007 Komedi Oyuncu 6.5 24,503
2006 Suç Oyuncu 5.5 4,894
2005 Suç Oyuncu 5.3 862

Büyük Günahlar
2002 Suç Oyuncu 6.3 30,964

Gizli Deney
1999 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,414
1999 Komedi Oyuncu 6.1 16,272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017