Giriş Kayıt
Petra Yared

Petra Yared (38)


Oyuncu

Petra Georgina Yared, 18 Ocak 1979 Melbourne, Avustralya doğumlu oyuncu. "MDA" (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Petra Georgina Yared
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1979
Doğum Yeri: Melbourne, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Petra Jared
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 7.4 367

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 31 Komedi Çeşitli 6.1 4,194
2010 Komedi Oyuncu 8.2 1,904
2009 Dram Oyuncu 7.4 377
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu    
1998 19 Aile Oyuncu 5.7 342
1998 Dram Oyuncu 7.0 805
Film Altyazıları
Gold (2,477) Get Out (1,638) Personal Shopper (1,517) Logan (1,403) Silence (1,261) The Age of Shadows (955) Split (904) La La Land (871) Rings (836) The Fate of the Furious (768)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017