Giriş Kayıt
Stephen Janisz

Stephen Janisz


Sesler, Editör

Stephen Janisz, sesler, editör. The Dresser (1983), Birdy (1984), Kan Çanağı (1983), A Private Function (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: S. Janisz | Stephan Janisz | Steven Janisz | Steve
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 37,447

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 292,208

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 129,947

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sesler 6.6 175,816

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 97,238

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 65,358

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 236,083

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 107,266

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 78,420

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 27,921
1998 Aksiyon Sesler 6.6 353,493

Sel
1998 Aksiyon Sesler 5.8 28,309

Sessiz Kabus
1998 Dram Sesler 5.3 8,133

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 309,472

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,886
1997 Aksiyon Sesler 6.8 245,128
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 280,367
1995 Aksiyon Sesler 5.2 10,034

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sesler 4.1 10,269

Sen Uyurken
1995 Komedi Sesler 6.7 79,599

Tam Zamanında
1995 Suç Sesler 6.3 33,477

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 209,709
1995 Animasyon Sesler    

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 55,322

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 76,442
1994 Aksiyon Sesler 6.7 39,306
1994 Aksiyon Sesler 5.5 66,653

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Sesler 6.5 84,694

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Sesler 6.1 68,003
1993 Gerilim Sesler 4.9 25,085

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 53,438
1992 Komedi Sesler 6.0 9,986

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1987 Animasyon Sesler 7.2 4,201
1986 Western Sesler 6.6 327
1984 Dram Sesler 7.3 18,911
1984 Komedi Sesler 6.6 1,926

Elektronik Rüyalar
1984 Komedi Editorial Department 6.5 5,841
1983 Dram Sesler 7.7 3,967

Kan Çanağı
1983 Korku Sesler 5.8 9,077
1977 Animasyon Editorial Department 7.0 88
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018