Giriş Kayıt
Stephen Janisz

Stephen Janisz


Sesler, Editör

Stephen Janisz, sesler, editör. The Dresser (1983), Birdy (1984), The Keep (1983), A Private Function (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: S. Janisz | Stephan Janisz | Steven Janisz | Steve
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 35,995

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 280,860

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 126,085

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sesler 6.6 169,004

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 94,358

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 62,940

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 228,049

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 104,471

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 75,854

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,721
1998 Aksiyon Sesler 6.6 339,269

Sel
1998 Aksiyon Sesler 5.8 27,558

Sessiz Kabus
1998 Dram Sesler 5.3 7,735

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 297,866

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,012
1997 Aksiyon Sesler 6.8 236,099
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 270,905
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sesler 4.1 10,269

Sen Uyurken
1995 Komedi Sesler 6.7 75,623

Tam Zamanında
1995 Suç Sesler 6.3 33,477

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 200,906
1995 Animasyon Sesler    

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 52,761

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 73,125
1994 Aksiyon Sesler 6.6 37,416
1994 Aksiyon Sesler 5.5 63,787

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Sesler 6.5 80,993

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Sesler 6.1 65,650
1993 Gerilim Sesler 4.9 24,123

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 50,808
1992 Komedi Sesler 6.0 9,986

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1987 Animasyon Sesler 7.2 4,201
1986 Western Sesler 6.6 327
1984 Dram Sesler 7.3 17,593
1984 Komedi Sesler 6.6 1,926

Elektronik Rüyalar
1984 Komedi Editorial Department 6.5 5,344
1983 Aksiyon Sesler 5.8 8,670
1983 Dram Sesler 7.7 3,703
1977 Animasyon Editorial Department 7.0 88
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017