Giriş Kayıt
Stephen Janisz

Stephen Janisz


Sesler, Editör

Stephen Janisz, sesler, editör. The Dresser (1983), Birdy (1984), The Keep (1983), A Private Function (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: S. Janisz | Stephan Janisz | Steven Janisz | Steve
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 35,467

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 279,042

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 125,360

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sesler 6.6 167,631

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 93,784

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 62,478

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 226,527

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 103,964

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 75,395

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,123
1998 Aksiyon Sesler 6.6 336,538

Sel
1998 Aksiyon Sesler 5.8 27,558

Sessiz Kabus
1998 Dram Sesler 5.3 7,735

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 295,669

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 32,843
1997 Aksiyon Sesler 6.8 234,082
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 269,080
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sesler 4.1 10,269

Sen Uyurken
1995 Komedi Sesler 6.7 75,011

Tam Zamanında
1995 Suç Sesler 6.3 33,477

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 199,250
1995 Animasyon Sesler    

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.2 52,355

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 72,596
1994 Aksiyon Sesler 6.6 37,050
1994 Aksiyon Sesler 5.5 63,316

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Sesler 6.4 80,386

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Sesler 6.1 65,225
1993 Gerilim Sesler 4.9 23,941

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 50,380
1992 Komedi Sesler 6.0 9,986

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1987 Animasyon Sesler 7.2 4,201
1986 Western Sesler 6.6 327
1984 Dram Sesler 7.3 17,593
1984 Komedi Sesler 6.6 1,926

Elektronik Rüyalar
1984 Komedi Editorial Department 6.5 5,344
1983 Aksiyon Sesler 5.8 8,670
1983 Dram Sesler 7.7 3,703
1977 Animasyon Editorial Department 7.0 88
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017