Giriş Kayıt
Stephen Janisz

Stephen Janisz


Sesler, Editör

Stephen Janisz, sesler, editör. The Dresser (1983), Birdy (1984), The Keep (1983), A Private Function (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: S. Janisz | Stephan Janisz | Steven Janisz | Steve
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 35,467

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 278,046

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 124,956

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sesler 6.6 166,875

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 93,413

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 62,242

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 225,663

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 103,714

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 75,146

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 26,123
1998 Aksiyon Sesler 6.6 335,077

Sel
1998 Aksiyon Sesler 5.8 27,558

Sessiz Kabus
1998 Dram Sesler 5.3 7,735

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 294,485

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 32,741
1997 Aksiyon Sesler 6.8 233,138
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 268,061
1995 Aksiyon Sesler 5.1 9,338

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sesler 4.1 10,269

Sen Uyurken
1995 Komedi Sesler 6.7 74,676

Tam Zamanında
1995 Suç Sesler 6.3 33,477

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 198,426
1995 Animasyon Sesler    

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.2 52,115

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 72,268
1994 Aksiyon Sesler 6.6 36,848
1994 Aksiyon Sesler 5.5 62,824

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Sesler 6.4 79,985

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Sesler 6.1 64,959
1993 Gerilim Sesler 4.9 23,814

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 50,106
1992 Komedi Sesler 6.0 9,986

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1987 Animasyon Sesler 7.2 4,201
1986 Western Sesler 6.6 327
1984 Dram Sesler 7.3 17,593
1984 Komedi Sesler 6.6 1,926

Elektronik Rüyalar
1984 Komedi Editorial Department 6.5 5,344
1983 Aksiyon Sesler 5.8 8,451
1983 Dram Sesler 7.7 3,703
1977 Animasyon Editorial Department 7.0 88
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017