Giriş Kayıt
Stephen Janisz

Stephen Janisz


Sesler, Editör

Stephen Janisz, sesler, editör. The Dresser (1983), Birdy (1984), Kan Çanağı (1983), A Private Function (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: S. Janisz | Stephan Janisz | Steven Janisz | Steve
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 37,252

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 289,945

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 129,213

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sesler 6.6 174,588

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 96,691

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 64,873

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 234,603

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Sesler 6.6 106,798

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 77,961

Gerçek Suç
1999 Suç Sesler 6.6 27,686
1998 Aksiyon Sesler 6.6 351,028

Sel
1998 Aksiyon Sesler 5.8 28,309

Sessiz Kabus
1998 Dram Sesler 5.3 8,133

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 307,447

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Sesler 6.6 33,737
1997 Aksiyon Sesler 6.8 243,526
1997 Aksiyon Sesler 5.5 21,528

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 278,687
1995 Aksiyon Sesler 5.2 9,592

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sesler 4.1 10,269

Sen Uyurken
1995 Komedi Sesler 6.7 79,020

Tam Zamanında
1995 Suç Sesler 6.3 33,477

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 208,254
1995 Animasyon Sesler    

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 54,869

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 75,929
1994 Aksiyon Sesler 6.7 38,931
1994 Aksiyon Sesler 5.5 66,150

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Sesler 6.5 84,090

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Sesler 6.1 67,526
1993 Gerilim Sesler 4.9 24,906

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.8 52,905
1992 Komedi Sesler 6.0 9,986

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.2 12,349
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1987 Animasyon Sesler 7.2 4,201
1986 Western Sesler 6.6 327
1984 Dram Sesler 7.3 18,780
1984 Komedi Sesler 6.6 1,926

Elektronik Rüyalar
1984 Komedi Editorial Department 6.5 5,841
1983 Dram Sesler 7.7 3,967

Kan Çanağı
1983 Korku Sesler 5.8 9,077
1977 Animasyon Editorial Department 7.0 88
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018