Giriş Kayıt
Saulius Janaviciu

Saulius Janaviciu


Dublör, Oyuncu

Saulius Janaviciu, dublör, oyuncu. Sibirya Ekspresi (2008), Redirected (2014), Kış Ayazında Savaş (2008), Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saulius Janavicius
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Dublör 6.7 30,528
2014 Gerilim Dublör    
2013 Dram Dublör 7.4 1,255

Merak
2011 Belgesel Dublör 7.9 554
2011 Dram Dublör    

Direniş
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 120,179

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Dublör 6.7 43,619

Kış Ayazında Savaş
2008 Dram Dublör 7.0 10,161

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Dublör 6.9 46,076
2006 Tarihi Dublör    

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Dublör 4.9 5,052

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 225,005
2005 Dram Dublör    

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 144,892
2001 Dram Dublör 3.1 1,112

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 Aksiyon Dublör 6.7 7,976
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017