Giriş Kayıt
Saulius Janaviciu

Saulius Janaviciu


Dublör, Oyuncu

Saulius Janaviciu, dublör, oyuncu. Sibirya Ekspresi (2008), Redirected (2014), Kış Ayazında Savaş (2008), Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Saulius Janavicius
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Dublör 6.7 30,528
2014 Gerilim Dublör    
2013 Dram Dublör 7.4 1,255

Merak
2011 Belgesel Dublör 7.9 554
2011 Dram Dublör    

Direniş
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 120,939

Sibirya Ekspresi
2008 Suç Dublör 6.7 43,789

Kış Ayazında Savaş
2008 Dram Dublör 7.0 10,161

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Dublör 6.9 46,217
2006 Tarihi Dublör    

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Dublör 4.9 5,052

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 226,326
2005 Dram Dublör    

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 145,437
2001 Dram Dublör 3.1 1,112

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 Aksiyon Dublör 6.7 7,976
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017