Giriş Kayıt
Susan Jameson

Susan Jameson (75)


Oyuncu

Susan I. M. Jameson, 13 Ağustos 1941 Barnt Green, Worcestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. New Tricks (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan I. M. Jameson
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1941
Doğum Yeri: Barnt Green, Worcestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sue Jameson
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Dram Oyuncu 7.5 47
2016 Dram Oyuncu 6.3 295
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,609
2000 Dram Oyuncu 5.2 750
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,111
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,764
1980 Dram Oyuncu 8.5 404
1978 Komedi Oyuncu 5.9 10
1978 37 Dram Oyuncu 5.8 1,121
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,520) Allied (11,623) Moana (7,269) Lion (5,570) Arrival (3,835) Hacksaw Ridge (3,246) Nocturnal Animals (2,993) Shut In (2,280) Underworld: Blood Wars (2,237) Fences (2,012)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,009) Taboo (7,898) The Expanse (7,557) Legion (6,096) Arrow (5,842) The Big Bang Theory (5,673) Vikings (4,568) The Blacklist (3,244) Sherlock (2,853) Suits (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017