Giriş Kayıt
Susan Jameson

Susan Jameson (76)


Oyuncu

Susan I. M. Jameson, 13 Ağustos 1941 Barnt Green, Worcestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. New Tricks (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan I. M. Jameson
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1941
Doğum Yeri: Barnt Green, Worcestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sue Jameson
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Dram Oyuncu 6.7 125
2016 Dram Oyuncu 6.3 295
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,779
2000 Dram Oyuncu 5.2 782
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,205
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,880
1980 Dram Oyuncu 8.5 404
1978 Komedi Oyuncu 5.9 10
1978 37 Dram Oyuncu 5.8 1,121
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017