Giriş Kayıt
Susan Jameson

Susan Jameson (75)


Oyuncu

Susan I. M. Jameson, 13 Ağustos 1941 Barnt Green, Worcestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. New Tricks (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan I. M. Jameson
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1941
Doğum Yeri: Barnt Green, Worcestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sue Jameson
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Dram Oyuncu 7.5 47
2016 Dram Oyuncu 6.3 295
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,636
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,134
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,787
1980 Dram Oyuncu 8.5 404
1978 Komedi Oyuncu 5.9 10
1978 37 Dram Oyuncu 5.8 1,121
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017