Giriş Kayıt
Heather James

Heather James


Oyuncu

Heather James, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Heather Moray
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,610

Aile Babası
2000 Komedi Çeşitli 6.7 88,779
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 360
1997 Komedi Oyuncu 4.1 109
1989 Komedi Oyuncu 8.9 183,106
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,668) Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (4,731) Allied (4,073) Moana (2,802) Forushande (2,540) Arrival (2,454) Split (2,385) Lion (2,041) Hacksaw Ridge (1,693)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017