Giriş Kayıt
Heather James

Heather James


Oyuncu

Heather James, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Heather Moray
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,846

Aile Babası
2000 Komedi Çeşitli 6.7 91,104
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 360
1997 Komedi Oyuncu 4.1 109
1989 Komedi Oyuncu 8.9 196,993
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017