Giriş Kayıt
Colton James

Colton James (29)


Oyuncu, Casting

Colton James, 22 Şubat 1988 doğumlu oyuncu, casting. Hücre (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1988
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 25 Komedi Oyuncu 3.1 445
2009 21 Komedi Oyuncu 3.7 1,023

Doğaüstü
2005 Dram Casting 8.6 318,186
2005 17 Dram Oyuncu 5.7 944
2003 15 Aile Oyuncu    
2002 14 Aksiyon Oyuncu    

Hücre
2000 12 Korku Oyuncu 6.3 84,781

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,931

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 11 Aksiyon Oyuncu 6.6 192,433

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 9 Aksiyon Oyuncu 6.5 307,766

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,957

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,479
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017