Giriş Kayıt
Colton James

Colton James (29)


Oyuncu, Casting

Colton James, 22 Şubat 1988 doğumlu oyuncu, casting. Hücre (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1988
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 25 Komedi Oyuncu 3.1 445
2009 21 Komedi Oyuncu 3.7 1,023

Doğaüstü
2005 Dram Casting 8.6 306,262
2005 17 Dram Oyuncu 5.7 944
2003 15 Aile Oyuncu    
2002 14 Aksiyon Oyuncu    

Hücre
2000 12 Korku Oyuncu 6.3 82,872

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,889

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 11 Aksiyon Oyuncu 6.6 188,342

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 9 Aksiyon Oyuncu 6.5 297,614

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,588

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,399
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017