Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Colton James

Colton James (28)


Oyuncu, Casting

Colton James, 22 Şubat 1988 doğumlu oyuncu, casting. Hücre (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1988
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 25 Komedi Oyuncu 3.1 445
2009 21 Komedi Oyuncu 3.7 1,023

Doğaüstü
2005 Dram Casting 8.6 296,708
2005 17 Dram Oyuncu 5.7 944
2003 15 Aile Oyuncu    
2002 14 Aksiyon Oyuncu    

Hücre
2000 12 Korku Oyuncu 6.3 81,476

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,145

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 11 Aksiyon Oyuncu 6.6 185,104

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 9 Aksiyon Oyuncu 6.5 289,176

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,340

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 40,629
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017