Giriş Kayıt
Sheila Jaffe

Sheila Jaffe


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Sheila Jaffe, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Ayı Teddy (2012), Dövüşçü (2010), İtalyan İşi (2003), Soprano Ailesi (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Walken And Jaffe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,534
2017 Aksiyon Casting    
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 26,120
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 10,987

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.0 49,679
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 11,465
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 1,366

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 11,139

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 133,278
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 63,813
2015 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.4 26,229

Yanlış Kapı
2015 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 52,164
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 540
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 21,523

Kumarbaz
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.0 51,854

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 37,379

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 143,471
2014 Dram Casting 7.2 17,583
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 21,897
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 8,872

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 164,200

Acil Arama
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 92,440

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 65,875

Lanet
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.8 167,784
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.3 6,634

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 490,797

Son Vurgun
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 104,499

Dövüşçü
2010 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.9 287,895

Şampiyon
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 21,560
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 924
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 36,976
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 13,439
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 445

Yaz Aşkı
2009 Komedi 6.8 136,103

Sahte Polis
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 53,592

Kapak Güzeli
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 18,732

Çılgın Aile
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 27,773

Terapist
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 16,239
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 15,551

Kazara Koca
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 19,828

John Rambo
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 185,799
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 827

Oyun Bozan
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 46,280
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 451

Görüşme
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 12,262

Kör Randevu
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 756
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 946
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 169,867

En Sıcak Eyalet
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.2 2,416

Yenilmez
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 54,012
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 612

Hayatımın Tatili
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.4 22,094
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 2,037

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,138
2005 Komedi Casting 5.8 1,300

Sakin Ol
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 60,675
2005 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 13,412

Yalnız Jim
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 6,917

6. Oyun
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 2,215

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni 6.2 27,241

Makinist
2004 Dram Casting
7.7 295,026
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 261

Nehir Macerası
2004 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.9 38,518
2004 Komedi Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
8.5 140,480
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 453
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 18,796

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 10,721
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 2,802

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 296,107

Yeni Evli
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 59,332
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,746

Entrika
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 30,777

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 14,583

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 12,565

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 65,603

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Casting    

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 553
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,073
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,818
2001 Fantastik Casting    

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.8 31,695
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.5 45,568

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.5 23,162
2001 Korku Casting    
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 14,546
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 3,242

Şaşkın
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 84,339

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 20,911
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 731
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,577

Hoş Kaza
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 8,450

Hayvan Fabrikası
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 10,722
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 1,419

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 9.2 205,479
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,242

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 15,456
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 20,724
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 7,784
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.7 391
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,004
1999 Oyuncu Yönetmeni 3.5 170
1998 Dram Casting 4.5 331
1998 Müzik Oyuncu Yönetmeni 3.2 104
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 9,755
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 243
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 438

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 4,209

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Casting 7.4 3,697
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 5,968
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,370
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,070

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,531
1996 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.9 16,460
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 543
1996 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.2 373
1996 Dram Casting 6.9 238
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 3,452

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 11,715
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 568
1991 Macera Casting 6.4 1,422
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017