Giriş Kayıt
Sheila Jaffe

Sheila Jaffe


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Sheila Jaffe, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Ayı Teddy (2012), Dövüşçü (2010), İtalyan İşi (2003), Soprano Ailesi (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Walken And Jaffe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni
Casting
   
2018 Macera Oyuncu Yönetmeni    
2018 Dram Casting 5.3 103
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,534
2017 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.9 28,797

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.4 60,903
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.6 19,202

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.0 65,827
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 14,500
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.6 4,518

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 12,672

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 149,039
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 67,784
2015 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.4 28,719
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 26,783

Yanlış Kapı
2015 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 60,692
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 540

Kumarbaz
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.0 55,363

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 39,133

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 151,202
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 22,394
2014 Dram Casting 7.2 19,181
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 8,872

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 172,077

Acil Arama
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 97,963

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 68,754

Lanet
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.8 182,646
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.3 6,782

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 512,229

Son Vurgun
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 107,411

Dövüşçü
2010 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.8 300,360

Şampiyon
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 22,663
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 924
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 38,210
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 13,439
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 445

Yaz Aşkı
2009 Komedi 6.8 140,789

Sahte Polis
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 54,988

Kapak Güzeli
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 19,364

Çılgın Aile
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 27,773

Terapist
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 16,239
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 15,551

Kazara Koca
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 20,691

John Rambo
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 192,709
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 827
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 970

Oyun Bozan
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 49,258
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 451

Görüşme
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 12,262

Kör Randevu
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 756
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 177,891

En Sıcak Eyalet
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.2 2,416

Yenilmez
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 57,127
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 612

Hayatımın Tatili
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.4 23,666
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 2,037

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,138
2005 Komedi Casting 5.8 1,300

Sakin Ol
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 62,455
2005 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 13,727

Yalnız Jim
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 6,917

6. Oyun
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 2,215

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni 6.2 27,837

Makinist
2004 Dram Casting
7.7 311,448
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 261

Nehir Macerası
2004 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.9 39,716
2004 Komedi Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
8.5 145,827
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 453
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 19,492

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 11,114
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 2,802

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 307,609

Yeni Evli
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 61,448
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,746

Entrika
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 30,777

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 14,583

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 12,844

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 68,128

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Casting 3.3 2,709

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 553
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,073
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,818
2001 Fantastik Casting    

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.8 33,502
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.5 47,379

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.5 23,872
2001 Korku Casting 4.4 1,546
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 14,983
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 3,242

Şaşkın
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 87,366

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 21,685
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 731

Hayvan Fabrikası
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 11,191
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,577

Hoş Kaza
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 8,450
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 1,419

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 9.2 223,679
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,242

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 16,111
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 21,831
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 7,784
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.7 391
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,004
1999 Oyuncu Yönetmeni 3.5 170
1998 Dram Casting 4.5 331
1998 Müzik Oyuncu Yönetmeni 3.2 104
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 10,343
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 243
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 438

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 4,209

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Casting 7.4 3,697
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 6,289
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,370
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,070

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,531
1996 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.9 17,126
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 543
1996 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.2 373
1996 Dram Casting 6.9 238
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 3,519

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 11,819
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 568
1991 Macera Casting 6.4 1,422
- Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018