Giriş Kayıt
Sheila Jaffe

Sheila Jaffe


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Sheila Jaffe, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Ayı Teddy (2012), Dövüşçü (2010), İtalyan İşi (2003), Soprano Ailesi (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Walken And Jaffe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Casting    
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,534
2017 Aksiyon Casting    

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.4 46,207
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 13,625

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.0 57,731
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 12,689
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 3,301

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 11,732

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 139,494
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 65,457
2015 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.4 27,257
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 22,871

Yanlış Kapı
2015 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 55,037
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 540

Kumarbaz
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.0 53,184

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 38,078

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 146,418
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 22,272
2014 Dram Casting 7.2 18,303
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 8,872

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 167,145

Acil Arama
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 94,334

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 67,016

Lanet
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.8 174,414
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.3 6,634

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 498,925

Son Vurgun
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 105,565

Dövüşçü
2010 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.8 292,440

Şampiyon
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 22,099
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 924
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 37,503
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 13,439
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 445

Yaz Aşkı
2009 Komedi 6.8 138,087

Sahte Polis
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 53,803

Kapak Güzeli
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 18,889

Çılgın Aile
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 27,773

Terapist
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 16,239
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 15,551

Kazara Koca
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 20,169

John Rambo
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 188,481
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 827

Oyun Bozan
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 47,467
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 451

Görüşme
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 12,262

Kör Randevu
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 756
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 946
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 172,959

En Sıcak Eyalet
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.2 2,416

Yenilmez
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 55,023
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 612

Hayatımın Tatili
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.4 22,657
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 2,037

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,138
2005 Komedi Casting 5.8 1,300

Sakin Ol
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 61,352
2005 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 13,412

Yalnız Jim
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 6,917

6. Oyun
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 2,215

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni 6.2 27,837

Makinist
2004 Dram Casting
7.7 300,916
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 261

Nehir Macerası
2004 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.9 38,972
2004 Komedi Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
8.5 142,539
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 453
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 19,059

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 10,721
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 2,802

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 300,026

Yeni Evli
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 60,114
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,746

Entrika
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 30,777

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 14,583

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 12,844

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 66,365

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Casting    

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 553
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,073
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,818
2001 Fantastik Casting    

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.8 32,482
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.5 46,235

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.5 23,671
2001 Korku Casting    
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 14,856
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 3,242

Şaşkın
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 85,521

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 20,911
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 731
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,577

Hoş Kaza
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 8,450

Hayvan Fabrikası
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 10,722
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 1,419

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 9.2 211,856
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,242

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 15,684
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 21,111
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 7,784
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.7 391
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,004
1999 Oyuncu Yönetmeni 3.5 170
1998 Dram Casting 4.5 331
1998 Müzik Oyuncu Yönetmeni 3.2 104
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 9,810
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 243
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 438

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 4,209

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Casting 7.4 3,697
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 5,968
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,370
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,070

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,531
1996 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.9 16,671
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 543
1996 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.2 373
1996 Dram Casting 6.9 238
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 3,470

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 11,819
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 568
1991 Macera Casting 6.4 1,422
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017