Giriş Kayıt
Sheila Jaffe

Sheila Jaffe


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Sheila Jaffe, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Ayı Teddy (2012), Dövüşçü (2010), İtalyan İşi (2003), Soprano Ailesi (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Walken And Jaffe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Casting    
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 14,664
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 10,033

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.0 44,974
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 10,946
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 116

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.1 10,949

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 131,036
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 63,275
2015 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.4 25,935

Yanlış Kapı
2015 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 51,086
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 540
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 21,171

Kumarbaz
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.0 51,343

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.0 37,097

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 142,393
2014 Dram Casting 7.2 17,382
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 21,775
2014 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 8,872

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 163,183

Acil Arama
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 91,868

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 65,513

Lanet
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.8 165,724
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.3 6,619

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 487,711

Son Vurgun
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 104,093

Dövüşçü
2010 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.9 285,881

Şampiyon
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 21,536
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 924
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 36,886
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 13,439
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 445

Yaz Aşkı
2009 Komedi 6.8 135,398

Sahte Polis
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 53,494

Kapak Güzeli
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 18,678

Çılgın Aile
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.4 27,773

Terapist
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 16,239
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 15,551

Kazara Koca
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 19,594

John Rambo
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 184,924
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 827

Oyun Bozan
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 45,911
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 451

Görüşme
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 12,262

Kör Randevu
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 756
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 946
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 168,693

En Sıcak Eyalet
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.2 2,416

Yenilmez
2006 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.1 53,638
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 612

Hayatımın Tatili
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.4 22,094
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 2,037

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,138
2005 Komedi Casting 5.8 1,300

Sakin Ol
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 60,472
2005 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 13,412

Yalnız Jim
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 6,917

6. Oyun
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 2,215

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni 6.2 27,241

Makinist
2004 Dram Casting
7.7 293,124
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 261

Nehir Macerası
2004 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.9 38,368
2004 Komedi Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
8.5 139,795
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 453
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 18,602

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 10,721
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 2,802

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 294,521

Yeni Evli
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 59,047
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,746

Entrika
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 30,777

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 14,583

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 12,565

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 65,299

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Casting    

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 553
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,073
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,818
2001 Fantastik Casting    

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.8 31,695
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.5 45,369

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.5 23,134
2001 Korku Casting    
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 14,546
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 3,242

Şaşkın
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 83,973

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 20,452
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 731
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,577

Hoş Kaza
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 8,450

Hayvan Fabrikası
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 10,722
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 1,419

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 9.2 203,387
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,242

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 15,383
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 20,604
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 7,784
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.7 391
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,004
1999 Oyuncu Yönetmeni 3.5 170
1998 Dram Casting 4.5 331
1998 Müzik Oyuncu Yönetmeni 3.2 104
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 9,508
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 243
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 438

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 4,209

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Casting 7.4 3,697
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 5,968
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,370
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,070

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,531
1996 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.9 16,381
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 543
1996 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.2 365
1996 Dram Casting 6.9 238
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 3,452

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 11,526
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 568
1991 Macera Casting 6.4 1,422
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,310) John Wick: Chapter 2 (8,168) Doctor Strange (4,561) Allied (3,971) Moana (2,715) Forushande (2,486) Arrival (2,361) Split (2,353) Lion (1,979) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,111) The Flash (4,265) Vikings (3,673) Supernatural (2,986) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,163) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,598) The Vampire Diaries (1,478)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017