Giriş Kayıt
Hannes Jaenicke

Hannes Jaenicke (57)


Oyuncu, Senarist

Hannes Jaenicke, 26 Şubat 1960 Frankfurt am Main, Batı Almanya [bugünkü Almanya] doğumlu oyuncu, senarist. Bandits (1997), (1997) Cennet Yolcuları (1997), (2002) Ölümüne Savaş (2002), (2004) Blast (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1960
Doğum Yeri: Frankfurt am Main, Batı Almanya [bugünkü Almanya]
Burcu: Balık
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 56 Komedi Oyuncu 5.2 20
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 32
2013 53 Aksiyon Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.2 79

Bermuda Triangle North Sea
2011 51 Aksiyon Oyuncu    
2011 51 Aksiyon Oyuncu    
2009 49 Dram Oyuncu 5.2 247
2009 49 Dram Oyuncu 6.6 207

General Babam
2007 47 Aile Oyuncu    

Fındıkkıran ve Fare Kral
2004 44 Animasyon Oyuncu    
2004 44 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,431
2003 43 Animasyon Oyuncu 5.0 171

Kayıp Hazine
2003 43 Aksiyon Oyuncu 3.8 444

Ölümüne Savaş
2002 42 Aksiyon Oyuncu 4.6 12,356
2002 42 Romantik Oyuncu 5.0 611

Elmas Avcıları
2001 41 Dram Oyuncu    
2001 41 Aksiyon Oyuncu    
2001 41 Biyografi Oyuncu    
2001 41 Aksiyon Oyuncu 3.1 353

Ölümün Eşiğinde
1999 39 Macera Oyuncu    
1999 39 Aksiyon Oyuncu 3.6 294
1999 Aksiyon Oyuncu    
1999 39 Aksiyon Oyuncu 4.5 220
1998 38 Aksiyon Oyuncu 4.5 338
1998 38 Komedi 6.4 819

Cennet Yolcuları
1997 37 Aksiyon Oyuncu 8.0 20,769
1997 37 Dram Oyuncu 6.4 2,668
1996 36 Biyografi Oyuncu 6.2 929
1993 33 Komedi Senarist 6.6 529
1986 26 Biyografi Oyuncu 7.0 819
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,773
Film Altyazıları
Live by Night (10,073) Resident Evil: The Final Chapter (8,800) Hidden Figures (4,668) Rogue One (4,257) Patriots Day (4,230) Assassin's Creed (3,750) Split (3,479) Allied (3,456) Paterson (3,278) Why Him? (2,110)
Dizi Altyazıları
Legion (4,404) The 100 (3,975) Arrow (3,221) Black Sails (3,204) The Expanse (3,038) The Originals (2,752) Colony (2,579) The Flash (2,253) The Last Kingdom (2,158) Vikings (2,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017