Giriş Kayıt
Michel Jacot

Michel Jacot (76)


Oyuncu

Michel Jacot, 07 Eylül 1940 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu. Laß jucken, Kumpel! (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1940
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Michael Jachel | Michael Jacot | Michele Marcelle
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 39 Belgesel Oyuncu 5.4 84

Silvia: Aşkı Arayan Kız
1977 37 Komedi Oyuncu 4.9 98
1976 36 Korku Oyuncu 5.3 68
1975 35 Müzik Oyuncu 7.4 108
1973 33 Dram Oyuncu 4.3 333
1971 31 Dram Oyuncu 5.9 37
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017