Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paula Jacobs

Paula Jacobs


Oyuncu

Paula Jacobs, oyuncu. Günden Kalanlar (1993) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 7.8 33

Mussolini ile Çay
1999 Dram Oyuncu 6.9 9,414

Günden Kalanlar
1993 Dram Oyuncu 7.9 47,216
1988 Komedi Oyuncu 6.2 274
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,741
1983 Dram Oyuncu 6.3 142

Kurtadam Londra'da
1981 Korku Oyuncu 7.6 67,689
1980 Dram Oyuncu 7.9 830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017