Giriş Kayıt
Paula Jacobs

Paula Jacobs


Oyuncu

Paula Jacobs, oyuncu. Günden Kalanlar (1993) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 7.8 33

Mussolini ile Çay
1999 Dram Oyuncu 6.9 9,414

Günden Kalanlar
1993 Dram Oyuncu 7.9 48,195
1988 Komedi Oyuncu 6.2 274
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,808
1983 Dram Oyuncu 6.3 142
1982 Dram Oyuncu 6.7 489

Kurtadam Londra'da
1981 Korku Oyuncu 7.6 69,406
1980 Dram Oyuncu 7.9 830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017