Giriş Kayıt
Paula Jacobs

Paula Jacobs


Oyuncu

Paula Jacobs, oyuncu. Günden Kalanlar (1993) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 7.8 33

Mussolini ile Çay
1999 Dram Oyuncu 6.9 9,594

Günden Kalanlar
1993 Dram Oyuncu 7.9 52,024
1988 Komedi Oyuncu 6.2 274
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,027
1983 Dram Oyuncu 6.3 142
1982 Dram Oyuncu 6.6 517

Kurtadam Londra'da
1981 Korku Oyuncu 7.6 76,147
1980 Dram Oyuncu 7.9 830
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018