Giriş Kayıt
Paula Jacobs

Paula Jacobs


Oyuncu

Paula Jacobs, oyuncu. Günden Kalanlar (1993) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 7.8 33

Mussolini ile Çay
1999 Dram Oyuncu 6.9 9,594

Günden Kalanlar
1993 Dram Oyuncu 7.9 48,464
1988 Komedi Oyuncu 6.2 274
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,827
1983 Dram Oyuncu 6.3 142
1982 Dram Oyuncu 6.7 489

Kurtadam Londra'da
1981 Korku Oyuncu 7.6 69,917
1980 Dram Oyuncu 7.9 830
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017