Giriş Kayıt
Matthew C. Jacobs

Matthew C. Jacobs


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Matthew C. Jacobs, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Lost (2004), Kahramanlar (2006), Kubbenin Altında (2013), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mathew C. Jacobs | Mathew Jacobs | Matthew Jacobs 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sanat Yönetmeni 8.0 7,720
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 15,391
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 84,768

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 93,288
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.8 24,145

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 53,845
2007 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
7.2 5,836

Kahramanlar
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.6 214,120
2005 Suç Sanat Yönetmeni 8.1 985
2004 Macera Sanat Yönetmeni 8.4 434,265

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Sanat Yönetmeni    
2002 Suç Sanat Yönetmeni 6.9 16,109
1991 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 4.9 4,064
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.8 1,577
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 9,661
1989 Korku Yapım Tasarımcısı 6.1 1,887
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 5,398
1988 Suç Yapım Tasarımcısı 5.4 737
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,419

Arya
1987 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
5.8 2,311
1983 Komedi Sanat Bölümü 6.3 6,471
1963 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 3,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018