Giriş Kayıt
Matthew C. Jacobs

Matthew C. Jacobs


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Matthew C. Jacobs, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Lost (2004), Kahramanlar (2006), Kubbenin Altında (2013), Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mathew C. Jacobs | Mathew Jacobs | Matthew Jacobs 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 10,573
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 70,070

Kubbenin Altında
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 89,816
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.8 23,450

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 52,787
2007 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
7.2 5,665

Kahramanlar
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 209,295
2005 Suç Sanat Yönetmeni 8.1 985
2004 Macera Sanat Yönetmeni 8.4 413,491

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Sanat Yönetmeni    
2002 Suç Sanat Yönetmeni 6.9 15,468
1991 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 4.8 3,667
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.8 1,577
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 8,196
1989 Korku Yapım Tasarımcısı 6.1 1,887
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 5,190
1988 Suç Yapım Tasarımcısı 5.4 737
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,259

Arya
1987 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
5.8 2,213
1983 Komedi Sanat Bölümü 6.3 6,227
1963 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 3,554
Film Altyazıları
Baywatch (12,176) 6 Days (2,839) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,769) Dangal (2,390) Dunkirk (1,822) Lady Macbeth (1,346) King Arthur: Legend of the Sword (1,207) Security (1,201) Wakefield (1,106) Alien: Covenant (1,000)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,398) Rick and Morty (4,696) The Defenders (3,499) The Strain (3,174) Suits (2,044) Mr. Mercedes (1,402) Preacher (1,334) The Last Ship (1,259) Fargo (1,239) The Sinner (1,169)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017