Giriş Kayıt
David Jacobs

David Jacobs (77)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

David Jacobs, 12 Ağustos 1939 doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1939
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Senarist 7.2 9,218
1993 Komedi Oyuncu 8.1 33,144
1986 47 Dram Yapımcı
Senarist
   
1984 45 Dram Yapımcı    

Dallas 1
1978 Dram Senarist
Çeşitli
7.0 8,912
1976 Dram Çeşitli 7.3 3,652
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017