Giriş Kayıt
David Jacobs

David Jacobs (77)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

David Jacobs, 12 Ağustos 1939 doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1939
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Senarist 7.2 9,283
1993 Komedi Oyuncu 8.1 33,339
1986 47 Dram Yapımcı
Senarist
   
1984 45 Dram Yapımcı    

Dallas 1
1978 Dram Senarist
Çeşitli
7.0 9,028
1976 Dram Çeşitli 7.3 3,713
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017