Giriş Kayıt
David Jacobs

David Jacobs (78)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

David Jacobs, 12 Ağustos 1939 doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1939
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Senarist 7.2 9,361
1993 Komedi Oyuncu 8.1 33,788
1986 47 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 264
1984 45 Dram Yapımcı    

Dallas 1
1978 Dram Senarist
Çeşitli
7.0 9,241
1976 Dram Çeşitli 7.3 3,802
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017