Giriş Kayıt
Sydney Jackson

Sydney Jackson


Oyuncu

Sydney Jackson, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sidney Jackson | Syd Jackson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Oyuncu 4.1 787
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 309
2005 Komedi Oyuncu 8.7 1,373

Kasabanın Gizemi
2002 Dram Oyuncu    

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 33,695
1994 Fantastik Oyuncu    

Herkul Yeraltı Dünyası
1994 Fantastik Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 5.0 697
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,066) The 100 (3,706) Legion (3,175) Into the Badlands (2,857) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,268) Arrow (2,031) Vikings (1,850) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017