Giriş Kayıt
Sydney Jackson

Sydney Jackson


Oyuncu

Sydney Jackson, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sidney Jackson | Syd Jackson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hava Kuvvetleri 2
2006 Aksiyon Oyuncu 4.1 787
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 309
2005 Komedi Oyuncu 8.7 1,373

Kasabanın Gizemi
2002 Dram Oyuncu    

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 35,206

Herkül Minotor Labirentinde
1994 Fantastik Oyuncu 6.3 1,355

Herkül Yeraltı Dünyasında
1994 Fantastik Oyuncu 6.6 1,121
1992 Dram Oyuncu 5.0 728
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017