Giriş Kayıt
Reggie Jackson

Reggie Jackson (71)


Oyuncu

Reginald Martinez Jackson, 18 Mayıs 1946 Wyncote, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. (1998) BASEketball (1998), (1994) Richie Rich (1994), (2006) Yedek Kulübesi (2006), (1997) Baskı Altında (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Reginald Martinez Jackson
Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1946
Doğum Yeri: Wyncote, Pennsylvania, ABD
Takma İsmi: Mr. October
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 68 Animasyon Oyuncu 6.7 86

Yedek Kulübesi
2006 60 Komedi Oyuncu 5.6 42,250
1999 53 Suç Oyuncu 6.6 32,020
1998 52 Komedi Oyuncu 6.6 50,177

Baskı Altında
1997 51 Dram Oyuncu 5.4 1,406

Richie Rich
1994 48 Komedi Oyuncu 5.2 52,560
1993 Komedi Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Çıplak Silah
1988 42 Komedi Oyuncu 7.6 121,634
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017