Giriş Kayıt
Peter E. Jackson

Peter E. Jackson


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Peter E. Jackson, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Peter Jackson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 4.5 346

Ara Beni
2004 Dram Yapım Yöneticisi    
1994 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.2 310
1993 Yönetmen Asistanı 4.5 11

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Çeşitli 6.8 42,258
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018