Giriş Kayıt
Donald G. Jackson

Donald G. Jackson (60)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yönetmen

Donald G. Jackson, 24 Nisan 1943 Tremont, Mississippi, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, senarist, yönetmen. Hell Comes to Frogtown (1988) yapımıyla biliniyor.20 Ekim 2003 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Nisan 1943
Ölüm Tarihi: 20 Ekim 2003
Doğum Yeri: Tremont, Mississippi, ABD
Diğer Bir İsmi: Maximo T. Bird | Donald Jackson | Don Jackson
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 60 Korku    
2001 58 Aksiyon Kameraman    
1997 54 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1991 48 Komedi Kameraman 4.0 1,377
1989 46 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
3.8 161
1988 45 Aksiyon Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
5.5 3,300

Tayfun
1987 44 Aksiyon Kameraman 4.4 633

Yokedici
1984 41 Aksiyon Kameraman 8.0 629,031

Uzayda Terör
1981 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 4,232
Film Altyazıları
Passengers (7,148) Assassin's Creed (6,368) Doctor Strange (4,979) Allied (3,524) Arrival (3,101) Split (2,596) xXx: Return of Xander Cage (2,513) Forushande (2,512) Moana (2,257) Hacksaw Ridge (1,857)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,259) Legion (7,337) Supernatural (7,276) Arrow (5,685) Taboo (5,176) Vikings (4,388) Black Sails (3,830) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,707) Suits (3,696) Blindspot (3,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017