Giriş Kayıt
Duke Jackson

Duke Jackson


Dublör, Oyuncu, Kameraman

Duke Jackson, dublör, oyuncu, kameraman. Touch (2012), Bir Ulusun Doğuşu (2016), Diriliş (2014), Frankie Go Boom (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel 'Duke' Jackson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Dublör 7.4 27,902
2018 Dram Dublör 7.2 122
2017 Komedi Dublör 6.0 25,617
2017 Biyografi Dublör 6.5 6,678

Şanslı Logan
2017 Komedi Dublör 7.1 78,326

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 305,736

Tam Gaz
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.7 291,301

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 158,708
2017 Korku Dublör    
2017 Komedi Dublör 7.8 1,186

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Dublör 7.8 147,213
2016 Aksiyon Dublör 6.3 8,275

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Dublör 5.8 48,242

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.4 209,242

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Dublör 6.4 16,858

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 38,283
2016 Dram Dublör 7.5 15,713

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 486,290

Kod 999
2016 Aksiyon Dublör 6.3 55,605

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Dublör 5.7 83,777
2016 Aksiyon Dublör 5.9 43,712

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Dublör 6.3 19,907

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.5 227,651

Kuralsız
2015 Macera Dublör 6.2 185,978
2014 Aksiyon Dublör 7.6 33
2014 Macera Dublör 7.0 1,531

Diriliş
2014 Dram Dublör 7.4 14,227

Kökenler
2013 Dram Dublör 8.3 93,332
2013 Macera Dublör 7.4 53,698
2013 Komedi Dublör 8.3 97,406
2013 Gerilim Dublör
Oyuncu
3.4 318
2012 Komedi Dublör 6.0 4,220
2012 Dram Dublör 7.4 39,764
2011 Gizem Oyuncu
Dublör
7.9 585

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Dublör 8.4 737,643
2010 Kısa Metraj Kameraman    
2010 Gerilim Dublör 5.8 77

Vampir Günlükleri
2009 Dram Dublör 7.8 247,611
2008 Suç Dublör 7.5 41
2004 Aksiyon Dublör 7.0 39,549

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 98,751
1998 Aksiyon Dublör
Oyuncu
2.7 9,070

Hayaletler
1998 Korku Dublör 5.4 17,435
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,484
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018