Giriş Kayıt
Duke Jackson

Duke Jackson


Dublör, Oyuncu, Kameraman

Duke Jackson, dublör, oyuncu, kameraman. Touch (2012), Bir Ulusun Doğuşu (2016), Diriliş (2014), Frankie Go Boom (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel 'Duke' Jackson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyun Gecesi
2018 Komedi Dublör 7.0 79,426
2018 Dram Dublör 7.0 137
2017 Komedi Dublör 5.9 30,921
2017 Biyografi Dublör 6.5 7,384

Şanslı Logan
2017 Komedi Dublör 7.1 84,869

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 333,170

Tam Gaz
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.7 304,134

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 162,039
2017 Korku Dublör 3.7 201
2017 Komedi Dublör 7.8 1,320

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Dublör 7.8 150,555
2016 Aksiyon Dublör 6.3 8,405

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Dublör 5.8 49,152

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.4 212,486

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Dublör 6.4 17,193

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 38,955
2016 Dram Dublör 7.5 15,905

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 506,062

Kod 999
2016 Aksiyon Dublör 6.3 56,302

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Dublör 5.7 85,294
2016 Aksiyon Dublör 5.9 44,590

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Dublör 6.3 20,317

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.5 230,470

Kuralsız
2015 Macera Dublör 6.2 187,600
2014 Aksiyon Dublör 7.6 33
2014 Macera Dublör 7.0 1,531

Diriliş
2014 Dram Dublör 7.4 14,227

Kökenler
2013 Dram Dublör 8.3 95,552
2013 Macera Dublör 7.4 53,918
2013 Komedi Dublör 8.3 103,815
2013 Gerilim Dublör
Oyuncu
3.4 318
2012 Komedi Dublör 6.0 4,220
2012 Dram Dublör 7.4 39,955
2011 Gizem Oyuncu
Dublör
7.9 585

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Dublör 8.4 742,717
2010 Kısa Metraj Kameraman    
2010 Gerilim Dublör 5.8 77

Vampir Günlükleri
2009 Dram Dublör 7.8 249,539
2008 Suç Dublör 7.5 41
2004 Aksiyon Dublör 7.0 39,725

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 99,756
1998 Aksiyon Dublör
Oyuncu
2.7 9,070

Hayaletler
1998 Korku Dublör 5.4 17,435
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,484
Dizi Altyazıları
Westworld (9,488) La casa de papel (2,584) The Expanse (2,092) Legion (1,873) Colony (1,534) 12 Monkeys (1,521) Goliath (1,337) Cloak & Dagger (1,302) Into the Badlands (1,113) Vikings (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018