Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jennifer Jackson Part

Jennifer Jackson Part


Oyuncu Yönetmeni

Jennifer Jackson Part, oyuncu yönetmeni. Altın Kızlar (1985), Ziyaretçiler (1984), The Pursuit of D.B. Cooper (1981), Growing Pains (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer J. Part | Jennifer Part
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu Yönetmeni    
1985 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 10,420

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.8 22,842

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.3 7,389

Sarı Gül
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni    
1981 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.7 773
1978 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.8 8,283
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017