Giriş Kayıt
Jennifer Jackson Part

Jennifer Jackson Part


Oyuncu Yönetmeni

Jennifer Jackson Part, oyuncu yönetmeni. Altın Kızlar (1985), Kuzey ve Güney (1985), Ziyaretçiler (1984), The Pursuit of D.B. Cooper (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer J. Part | Jennifer Part
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 7,935
1985 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 11,053

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.8 24,643

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.3 7,981

Sarı Gül
1983 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 137
1981 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.7 773
1978 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 8,986
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,002) Stronger (5,361) The Foreigner (4,298) Flatliners (3,708) Dunkirk (3,012) Beyond Skyline (2,164) American Made (1,992) Kingsman: The Golden Circle (1,744) Loving Vincent (1,702) It (1,638)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017