Giriş Kayıt
Jennifer Jackson Part

Jennifer Jackson Part


Oyuncu Yönetmeni

Jennifer Jackson Part, oyuncu yönetmeni. Altın Kızlar (1985), Kuzey ve Güney (1985), Ziyaretçiler (1984), The Pursuit of D.B. Cooper (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer J. Part | Jennifer Part
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuzey ve Güney
1985 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 8,180
1985 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 11,389

Altın Kızlar
1985 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 25,546

Ziyaretçiler
1984 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.3 8,323

Sarı Gül
1983 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 137
1981 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.7 773
1978 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 9,373
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018