Giriş Kayıt
Kalina Ivanov

Kalina Ivanov


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Kalina Ivanova Emanuilova, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Küçük Gün Işığım (2006), Aşk Yemini (2012), Gelin Benim Olacak (2008), Mutluluğun Peşinde (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kalina Ivanova Emanuilova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucize
2017 Dram Yapım Tasarımcısı    
2017 Suç Yapım Tasarımcısı 5.7 1,168
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,995
2016 Dram Yapım Tasarımcısı    

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Yapım Tasarımcısı 5.0 46,922
2015 Macera Yapım Tasarımcısı 6.8 21,949

Aşk Yemini
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 158,513
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 15,029

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 42,650

Suikast
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 6.9 24,890

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Yapım Tasarımcısı    
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 8.3 7,537

Hırçın Sevgilim
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 17,907

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 57,834

Anamorf
2007 Suç Sanat Bölümü 5.5 8,128

İçindeki Yabancı
2007 Suç Sanat Bölümü 6.8 52,381
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 5.8 9,018

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 378,471

Fidye
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.1 3,255

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 90,966

Sevimli Dadı
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 30,652

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Sanat Bölümü 6.9 14,583

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.0 16,997

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.5 6,045
2000 Dram Yapım Tasarımcısı    
2000 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 731

Büyük Kahuna
1999 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 12,168
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 7,015

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 3,514

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 34,044

Hayvanlar, Melekler Ve İnsanlar
1998 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.9 362

Kardeş Gibiydiler
1996 Suç Sanat Bölümü 7.6 162,517

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 9,363

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 7,716

Duman
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 28,445

Şike
1994 Dram Sanat Bölümü 7.5 56,825
1993 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 1,341
1993 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 746

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 7,184

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.6 2,725

Mambo Kralları
1992 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,264
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 9,711

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Sanat Bölümü 8.6 979,822
1991 Suç Sanat Yönetmeni 5.7 3,883
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017