Giriş Kayıt
Kalina Ivanov

Kalina Ivanov


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Kalina Ivanova Emanuilova, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Küçük Gün Işığım (2006), Aşk Yemini (2012), Mucize (2017), Gelin Benim Olacak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kalina Ivanova Emanuilova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2018 Suç Yapım Tasarımcısı 7.8 6,926

Mucize
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 81,164

Henry'nin Kitabı
2017 Suç Yapım Tasarımcısı 6.5 15,205
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 4,148
2016 Dram Yapım Tasarımcısı    

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Yapım Tasarımcısı 4.9 49,505
2015 Macera Yapım Tasarımcısı 6.8 23,116

Aşk Yemini
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 166,216
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 15,315

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 44,194

Suikast
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 6.9 25,791

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.5 8,026
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 8.2 7,690

Hırçın Sevgilim
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 17,907

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 60,552

Anamorf
2007 Suç Sanat Bölümü 5.5 8,128

İçindeki Yabancı
2007 Suç Sanat Bölümü 6.8 53,835
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 5.7 9,480

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 394,466

Fidye
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.1 3,255

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 94,054

Sevimli Dadı
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 31,916

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Sanat Bölümü 6.9 14,583

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.0 17,499

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.5 6,045
2000 Dram Yapım Tasarımcısı    
2000 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 731

Büyük Kahuna
1999 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 12,168
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 7,677

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 3,514

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 35,516

Hayvanlar, Melekler Ve İnsanlar
1998 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.9 362

Kardeş Gibiydiler
1996 Suç Sanat Bölümü 7.6 169,095

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 9,803

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 7,716

Duman
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 30,314

Şike
1994 Dram Sanat Bölümü 7.5 58,372
1993 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 1,341
1993 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 746

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 7,184

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.6 2,725

Mambo Kralları
1992 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,264
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 9,711

Ölüm Öpücüğü
1991 Suç Sanat Yönetmeni 5.7 4,039

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Sanat Bölümü 8.6 1,055,549
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,458
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018