Giriş Kayıt
Yûko Itô

Yûko Itô (43)


Oyuncu

Yûko Itô, 18 Nisan 1974 Setagaya, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. Baburu e go!! Taimu mashin wa doramu-shiki (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1974
Doğum Yeri: Setagaya, Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gizem Oyuncu    
2012 38 Dram Oyuncu 4.6 19
2010 36 Dram Oyuncu 7.1 90
2008 Dram Oyuncu 7.8 309
2008 Oyuncu    
2007 33 Gerilim Oyuncu 6.3 9
2007 33 Komedi Oyuncu 6.8 353
2005 31 Korku Oyuncu 4.7 64
2004 Oyuncu    
2003 29 Dram Oyuncu 7.0 42
1999 25 Aksiyon Oyuncu 7.1 205
1999 Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 8.0 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017