Giriş Kayıt
Nancy Israel

Nancy Israel


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Nancy Israel, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Ölüm Yıldızı (1984), Valley Girl (1983), Trancers (1985), The Five Heartbeats (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Giderayak Kolları Sıvamak
2007 Dram Yapımcı 7.0 2,868
2004 Dram 5.5 2,802
1991 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 2,775
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 3,428

Ölüm Yıldızı
1984 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 14,016
1983 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
6.4 10,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017