Giriş Kayıt
Nancy Israel

Nancy Israel


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Nancy Israel, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Ölüm Yıldızı (1984), Valley Girl (1983), Trancers (1985), The Five Heartbeats (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Giderayak Kolları Sıvamak
2007 Dram Yapımcı 7.0 2,868
2004 Dram 5.5 2,802
1991 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 2,775
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 3,428

Ölüm Yıldızı
1984 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 13,608
1983 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
6.3 10,456
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,538) Rogue One (6,274) Split (6,238) Live by Night (5,760) Hidden Figures (5,427) Assassin's Creed (4,436) Paterson (4,031) Patriots Day (3,786) Allied (3,235) Brimstone (2,003)
Dizi Altyazıları
Legion (9,800) Arrow (5,857) The Flash (5,536) The 100 (3,680) The Expanse (3,368) Legends of Tomorrow (2,720) Colony (2,460) The Blacklist (2,382) Vikings (2,307) Designated Survivor (2,248)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017