Giriş Kayıt
Denitra Isler

Denitra Isler


Oyuncu

Denitra Isler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.0 7,137
2016 Komedi Oyuncu 7.8 4,175
2016 Dram Oyuncu 7.0 1,942

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu 5.1 13,050
2006 Dram Oyuncu 6.3 410
Dizi Altyazıları
Westworld (10,841) The Flash (4,124) La casa de papel (3,930) The 100 (3,915) Legion (3,214) Supernatural (2,291) Fear the Walking Dead (2,164) Krypton (2,042) Into the Badlands (1,944) The Big Bang Theory (1,801)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018