Giriş Kayıt
Kate Isitt

Kate Isitt


Oyuncu

Kate Isitt, oyuncu. Coupling (2000) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 8.3 3,016
2006 Suç Oyuncu 7.2 71

Alacakaranlık
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,421
2000 Komedi Oyuncu 8.6 36,415
1998 Dram Oyuncu 6.2 479

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,620
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Aile Oyuncu    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017