Giriş Kayıt
Kate Isitt

Kate Isitt


Oyuncu

Kate Isitt, oyuncu. Coupling (2000) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 8.3 3,635
2006 Suç Oyuncu 7.2 71

Alacakaranlık
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,421
2000 Komedi Oyuncu 8.6 38,671
1998 Dram Oyuncu 6.2 479

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,953
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Aile Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (12,984) Ready Player One (7,754) Escape Plan 2: Hades (1,810) Blockers (1,780) Tomb Raider (1,403) The Cured (719) Den 12. mann (590) Future World (577) Black Panther (495) Red Sparrow (353)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,108) The 100 (2,641) 12 Monkeys (2,066) La casa de papel (2,038) The Expanse (1,831) Into the Badlands (1,671) The Crossing (1,642) Legion (1,070) Vikings (1,059) Supernatural (919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018