Giriş Kayıt
Kate Isitt

Kate Isitt


Oyuncu

Kate Isitt, oyuncu. Coupling (2000) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 8.3 3,301
2006 Suç Oyuncu 7.2 71

Alacakaranlık
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,421
2000 Komedi Oyuncu 8.6 37,665
1998 Dram Oyuncu 6.2 479

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 54,798
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Aile Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017