Giriş Kayıt
Kate Isitt

Kate Isitt


Oyuncu

Kate Isitt, oyuncu. Coupling (2000) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 8.3 3,182
2006 Suç Oyuncu 7.2 71

Alacakaranlık
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,421
2000 Komedi Oyuncu 8.6 37,098
1998 Dram Oyuncu 6.2 479

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 54,329
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Aile Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017