Giriş Kayıt
Kate Isitt

Kate Isitt


Oyuncu

Kate Isitt, oyuncu. Coupling (2000) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 8.3 2,967
2006 Suç Oyuncu 7.2 71

Alacakaranlık
2006 Dram Oyuncu 6.0 11,421
2000 Komedi Oyuncu 8.6 36,203
1998 Dram Oyuncu 6.2 479

Aziz
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,439
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1993 Aile Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017