Giriş Kayıt
Lance Irwin

Lance Irwin (48)


Oyuncu

Lance Irwin, 08 Nisan 1969 Bucks County, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. NCIS: Los Angeles (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1969
Doğum Yeri: Bucks County, Pennsylvania, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Dram Oyuncu    
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6
2008 Suç Oyuncu 7.5 41

Sen, Ben ve Dupree
2006 37 Komedi Oyuncu 5.6 71,551
2005 36 Dram Oyuncu 7.3 154
2002 Suç Oyuncu 9.3 215,039

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,771
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017