Giriş Kayıt
Lance Irwin

Lance Irwin (48)


Oyuncu

Lance Irwin, 08 Nisan 1969 Bucks County, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. NCIS: Los Angeles (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1969
Doğum Yeri: Bucks County, Pennsylvania, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.1 166
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6
2008 Suç Oyuncu 7.5 41

Sen, Ben ve Dupree
2006 37 Komedi Oyuncu 5.6 71,551
2005 36 Dram Oyuncu 7.3 154
2002 Suç Oyuncu 9.3 217,139

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,806
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017