Giriş Kayıt
George Irving

George Irving (95)


Oyuncu, Yönetmen

George Irving, 04 Ekim 1874 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. (1938) Tehlikeli Bebek (1938), (1932) Kayıp Ruhlar Adası (1932), (1943) Hangmen Also Die! (1943), (1928) Deniz Şeytanları (1928) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1874
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: George H. Irving | George Henry Irving
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirli Şehir
1947 73 Komedi Oyuncu 6.5 1,004
1944 70 Suç Oyuncu 6.0 1,282
1944 70 Suç Oyuncu 6.7 819
1944 70 Suç Oyuncu 5.3 155
1943 69 Fantastik Oyuncu 6.2 3,162
1943 69 Gerilim Oyuncu 7.5 3,127
1942 68 Dram Oyuncu 6.8 443
1941 67 Aksiyon Oyuncu 7.8 12,571
1941 67 Komedi Oyuncu 7.5 2,029
1940 66 Komedi Oyuncu 5.8 225
1940 66 Biyografi Oyuncu 6.8 1,357
1940 66 Suç Oyuncu 7.0 758
1940 66 Biyografi Oyuncu 7.5 1,329
1939 65 Dram Oyuncu 5.8 173
1939 65 Biyografi Oyuncu 7.0 1,737
1938 64 Komedi Oyuncu 5.9 188
1938 64 Dram Oyuncu 6.1 160

Tehlikeli Bebek
1938 64 Komedi Oyuncu 8.0 46,013
1937 63 Komedi Oyuncu 6.4 604
1937 63 Biyografi Oyuncu 6.5 731
1937 63 Komedi Oyuncu 6.2 86
1936 62 Komedi Oyuncu 7.1 843
1936 62 Komedi Oyuncu 5.3 243
1936 62 Komedi Oyuncu 7.6 1,043
1936 62 Dram Oyuncu 6.9 169
1935 61 Dram Oyuncu 7.2 2,000

Operada Bir gece
1935 61 Komedi Oyuncu 8.1 25,195
1935 61 Komedi Oyuncu 7.2 1,455
1934 60 Komedi Oyuncu 7.3 1,550
1934 60 Komedi Oyuncu 6.4 587
1934 60 Dram Oyuncu 6.0 229
1934 60 Dram Oyuncu 6.2 803

Son Günah
1934 60 Suç Oyuncu 7.2 2,596
1934 60 Komedi Oyuncu 7.7 772

42. Cadde
1933 59 Komedi Oyuncu 7.7 8,272
1933 59 Dram Oyuncu 6.3 477
1933 59 Dram Oyuncu 7.7 231
1933 59 Dram Oyuncu 7.8 1,684
1933 59 Komedi Oyuncu    
1933 59 Dram Oyuncu 7.3 786

Kayıp Ruhlar Adası
1932 58 Macera Oyuncu 7.6 5,594
1932 58 Dram Oyuncu 6.7 594
1932 58 Komedi Oyuncu 6.8 474
1932 58 Dram Oyuncu 6.9 69
1932 58 Dram Oyuncu 7.7 524
1931 57 Romantik Oyuncu 6.8 338
1931 57 Dram Oyuncu 6.4 354
1931 57 Dram Oyuncu 8.2 969

Bir Özgür Ruh
1931 57 Suç Oyuncu 6.7 1,637
1931 57 Dram Oyuncu 7.3 1,238
1930 56 Komedi Oyuncu 6.8 20
1930 56 Komedi Oyuncu 5.5 457
1930 56 Romantik Oyuncu 6.8 2,037
1930 56 Müzikal Oyuncu 6.4 93
1929 55 Dram Oyuncu 7.3 1,654

Kasırga
1929 55 Suç Oyuncu 6.8 344
1929 55 Dram Oyuncu 7.3 516

Deniz Şeytanları
1928 54 Suç Oyuncu 7.7 2,783
1927 53 Dram Oyuncu 6.8 207

Kanatlar
1927 53 Dram Oyuncu 7.8 8,317
1926 52 Romantik Oyuncu 7.6 643
1917 43 Macera Yönetmen 6.6 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017