Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Handan Ipekçi

Handan Ipekçi


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Yönetmen Asistanı
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çınar Ağacı
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 831
2007 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 87
2001 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.6 1,015
1995 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 65
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 51
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016