Giriş Kayıt

Handan Ipekçi


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Yönetmen Asistanı
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Resimleri (6)
Hayranlar (1 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yönetmen, Senarist, Yapımcı 7.1 61
2001 Dram Yönetmen, Yapımcı, Senarist 7.6 900
1992 Dram Yönetmen Asistanı 4.8 40
2007 Dram Yapımcı, Yönetmen, Senarist 7.0 85

Çınar Ağacı
2011 Komedi Yapımcı, Yönetmen, Senarist 6.2 747
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015