Giriş Kayıt
Handan Ipekçi

Handan Ipekçi


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Handan Ipekçi, yapımcı, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 877
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.0 90
2001 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.6 1,126
1995 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.1 66
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 54
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,328) Split (5,045) Rogue One (4,781) Hidden Figures (3,734) Assassin's Creed (3,097) Paterson (2,872) Patriots Day (2,434) Allied (1,891) Brimstone (1,605) Passengers (1,287)
Dizi Altyazıları
Legion (8,344) Arrow (4,950) The Flash (4,848) The Expanse (2,626) Legends of Tomorrow (2,469) The Blacklist (2,010) The 100 (1,883) Colony (1,813) Designated Survivor (1,723) Vikings (1,707)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017