Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Handan Ipekçi

Handan Ipekçi


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çınar Ağacı
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 835
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.1 87
2001 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.7 1,022
1995 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.1 65
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 51
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016