Giriş Kayıt
Handan Ipekçi

Handan Ipekçi


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Handan Ipekçi, yapımcı, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 1,004
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.0 92
2001 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.5 1,312
1995 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.1 66
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 57
Dizi Altyazıları
Westworld (6,965) The Flash (4,138) The 100 (3,889) La casa de papel (3,333) Legion (3,156) Supernatural (1,904) The Expanse (1,878) Fear the Walking Dead (1,503) The Big Bang Theory (1,469) Colony (1,402)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018