Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Handan Ipekçi

Handan Ipekçi


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Yönetmen Asistanı
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çınar Ağacı
2011 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.2 837
2007 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.1 87
2001 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.6 1,039
1995 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 65
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 51
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016