Giriş Kayıt
Aharon Ipalé

Aharon Ipalé (74)


Oyuncu

Aharon Ipalé, 27 Aralık 1941 Morocco doğumlu oyuncu. (1999) Mumya (1999), (2001) Mumya Geri Dönüyor (2001), (1980) Xanadu (1980), (1987) Ishtar (1987) gibi yapımlarla biliniyor.27 Haziran 2016 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1941
Ölüm Tarihi: 27 Haziran 2016
Doğum Yeri: Morocco
Diğer Bir İsmi: Ipale Aharon | Aharon Ipale | Ron Ipale | Ipalé
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.8 11,211

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 66 Biyografi Oyuncu 7.1 93,637
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 39,327

Mumya Geri Dönüyor
2001 60 Aksiyon Oyuncu 6.3 263,169

Mumya
1999 58 Aksiyon Oyuncu 7.0 338,812
1998 57 Macera Oyuncu 4.6 400
1994 53 Aksiyon Oyuncu    
1993 52 Aksiyon Oyuncu    
1993 52 Komedi Oyuncu 3.7 3,873
1988 47 Fantastik Oyuncu 5.5 2,733
1987 46 Macera Oyuncu 4.2 8,759
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,284
1985 44 Dram Oyuncu 7.0 1,121

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,006

Sas Komandoları
1982 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,146
1980 39 Fantastik Oyuncu 5.1 9,823

Havaalanı 80
1979 38 Aksiyon Oyuncu 4.3 4,113
1977 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 145
1976 35 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
   
1972 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 148

Damdaki Kemancı
1971 30 Dram Oyuncu 8.0 31,766
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,554
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017