Giriş Kayıt
Liz Ip

Liz Ip


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Sesler

Liz Ip, yönetmen asistanı, oyuncu, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük İyilik
1999 Suç Yönetmen Asistanı 4.8 248
1999 Dram Çeşitli 7.4 1,266
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 7,230
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.2 4,511
1994 Talk-Show Sesler 8.7 4,393
Dizi Altyazıları
Vikings (10,033) Black Mirror (8,595) Shameless (7,919) Star Trek: Discovery (4,683) The Big Bang Theory (2,842) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,270) The Flash (2,137) Bron/Broen (1,772) The X Files (1,479) Stranger Things (1,440)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018