Giriş Kayıt
Liz Ip

Liz Ip


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Sesler

Liz Ip, yönetmen asistanı, oyuncu, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük İyilik
1999 Suç Yönetmen Asistanı 4.8 248
1999 Dram Çeşitli 7.4 1,266
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 6,957
1996 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.2 4,260
1994 Talk-Show Sesler    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017