Giriş Kayıt
Annie Shizuka Inoh

Annie Shizuka Inoh (48)


Oyuncu, Senarist

Wu Jing Yi, 04 Mart 1969 Taipei, Tayvan doğumlu oyuncu, senarist. 8½ Kadın (1999), Nan guo zai jian, nan guo (1996), Hao nan hao nu (1995), Tong que tai (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wu Jing Yi
Doğum Tarihi: 04 Mart 1969
Doğum Yeri: Taipei, Tayvan
Diğer Bir İsmi: Shizuka Inoh | Annie Yi Neng Jing
Burcu: Balık
Boyu: 1.61 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 44 Tarihi Oyuncu 6.0 137
2012 43 Dram Oyuncu 5.5 1,439
2011 42 Aksiyon Oyuncu 5.1 373
2011 42 Dram Oyuncu 5.8 34

Fit Lover
2008 39 Komedi Senarist 4.3 195
2007 Oyuncu    
2007 38 Komedi Oyuncu 5.8 396

8½ Kadın
1999 30 Komedi Oyuncu 5.8 3,365
1998 29 Oyuncu 7.5 1,799
1996 27 Suç Oyuncu 7.3 1,066
1995 26 Dram Oyuncu 7.3 793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017