Giriş Kayıt
Barrie Ingham

Barrie Ingham (83)


Oyuncu

Barrie S. Ingham, 10 Şubat 1932 Halifax, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Great Mouse Detective (1986) yapımıyla biliniyor.23 Ocak 2015 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Barrie S. Ingham
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1932
Ölüm Tarihi: 23 Ocak 2015
Doğum Yeri: Halifax, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Barry Ingham
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Oyuncu    
2001 69 Korku Oyuncu    
1992 Suç Oyuncu 7.8 4,780
1986 54 Animasyon Oyuncu 7.2 35,754

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,841
1983 51 Gizem Oyuncu 5.7 344
1983 Dram Oyuncu    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Oyuncu 8.5 1,414
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,404

Çakalın Günü
1973 41 Gerilim Oyuncu 7.8 30,812
1967 35 Macera Oyuncu 5.5 358
1966 34 Dram Oyuncu    
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,072

Dr. Who ve Dalekler
1965 33 Macera Oyuncu 5.7 2,833
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1963 Macera Oyuncu 8.5 28,576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017